MamaLoes zet zich sinds jaar en dag in om mensen te helpen. Vanaf begin 2021 heeft MamaLoes zich als partner verbonden aan Nationaal Fonds Kinderhulp. Sindsdien draagt MamaLoes actief bij aan verschillende initiatieven van Kinderhulp, zowel rondom het werven van donaties als het creëren van naamsbekendheid.

Logo MamaLoes

MamaLoes is een grote babyspecialist met een webshop en 5 winkels in Nederland. Dagelijks maakt MamaLoes duizenden mensen blij en staan ze met liefde en plezier voor iedereen klaar. Vanuit haar sociaal maatschappelijke karakter wil MamaLoes samen werken aan een betere toekomst en helpen waar mogelijk. Als trotse ambassadeur van Kinderhulp zet MamaLoes zich in voor kinderen die het nodig hebben. Met elkaar gaan we voor gelijke kansen voor alle kinderen!

Loes de Volder van MamaLoes:

“MamaLoes is zich al een langere periode bewust van het feit dat er nog steeds veel kinderen in Nederland opgroeien in armoede. Het is dus noodzaak om niet stil te staan, maar door te pakken. Samen met Kinderhulp zet MamaLoes zich in voor kinderen in Nederland die leven op of onder de armoedegrens, omdat elk kind een jeugd zonder zorgen verdient.”

“Bij aankoop van een product uit de Eco Toys en Eco Baby collectie van MamaLoes doneren wij een bedrag aan Kinderhulp”, vertelt Loes de Volder van MamaLoes. “Door maandelijks een bedrag te doneren draagt MamaLoes bij aan een eerlijke start voor ieder kind, zodat ook deze kinderen erbij horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst.”

Daarnaast doet MamaLoes actief mee aan initiatieven om naamsbekendheid te creëren en om geld in te zamelen via een donatiepagina. Ook neemt MamaLoes deel aan landelijke acties zoals Stapril, de Nationale Kinderzwerfboekdag en de Nationale Voorleesdagen. Wil je meer weten over het ambassadeurschap van MamaLoes?

Lees verder
Mamaloes stapril
Het team van MamaLoes doet mee aan Stapril 2021!