Onze partner, matrassenverkoper M line, helpt Kinderhulp om kinderen die in armoede leven toch een goede nachtrust te kunnen bezorgen. Jaarlijks helpt Kinderhulp zo’n 3.200 gezinnen bij aanvragen omtrent de herinrichting van de slaapkamer. M line doneert vanaf nu retour gekomen matrassen aan Kinderhulp om bij die aanvragen te hulp te schieten. Enorm waardevol.

De impact van het leveren van matrassen

Een goede nachtrust is voor iedereen belangrijk, maar juist in de kindertijd wanneer zowel het lichaam als de hersenen nog volop in ontwikkeling zijn, is goed slapen cruciaal. Kinderen die goed slapen zijn minder vaak depressief en presteren cognitief beter. Het tegenovergestelde is helaas ook waar. Te weinig, of slechte slaap, heeft directe consequenties voor het cognitief functioneren en het welzijn van het kind.

“Wij komen allerlei schrijnende gevallen tegen. Kinderen die op een dun matrasje op de grond slapen omdat ouders geen geld hebben voor een echt bed. De aanvragen doen de ouders niet zelf, maar lopen via hulpverleners die bij de mensen thuis komen”, vertelt Irene Boersma van Kinderhulp.

"Goede, zorgeloze nachtrust"

Sharon van Kempen (Marketing Manager M line): “Helaas is goed slapen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend, en daarom zijn wij als M line blij om samen met Kinderhulp ons steentje bij te kunnen dragen aan een goede, zorgeloze nachtrust waarin kinderen heerlijk kunnen wegdromen”.

download
M line bedden
De eerste matrassen zijn gedoneerd!

moeder en kind3 Kamer 1

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? Ilse de Voogd denkt graag met jullie mee: stuur een e-mail naar i.devoogd@kinderhulp.nl of neem telefonisch contact op via 0570-611899.