Tricorp bedankt!

Voor veel kinderen in armoede heeft onze partner Tricorp Workwear de afgelopen drie jaar het verschil gemaakt. En hoewel Tricorp zich voor Kinderhulp blijft inzetten op het vlak van sportieve activiteiten, nemen Kinderhulp en Tricorp – na drie jaren van intensieve samenwerking – afscheid van elkaar als partners.

Lees verder

Dagen vol onbezorgd plezier

Al jaren kan Kinderhulp rekenen op de steun van Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Tijd om de handen formeel ineen te slaan: Slagharen is nu officieel partner van Kinderhulp!

Lees verder

Een bijstandsuitkering & hulp van Kinderhulp

Het nieuws over de vrouw met een bijstandsuitkering die wellicht duizenden euro’s moet terugbetalen maakt veel los. Ook bij Kinderhulp ontvangen we vragen over onze hulp in combinatie met het ontvangen van een bijstandsuitkering.

Lees verder

Kinderhulp jaaroverzicht 2020

2020. Een bizar jaar, voor iedereen. Het jaar dat verliep zoals we nóóit hadden kunnen voorzien... Gelukkig konden we ook in 2020 héél veel kinderen en jongeren helpen. Hoe we dat hebben gedaan, kun je lezen in dit jaaroverzicht. We nemen je mee door ons jaar via een aantal mijlpalen.

Lees verder

Geniet van Supergoedvuurwerk

Maar er is toch een vuurwerkverbod? Klopt! Daarom kun je dit jaar een virtueel vuurwerkpakket bestellen. Super veilig en super sfeervol. En niet onbelangrijk: de opbrengst gaat onder andere naar Kinderhulp.

Lees verder

Coop doneert 10.000 spellen

Een práchtige cheque van anderhalve meter ontvingen we van Coop, met daarop de belofte voor 10.000 gezelschapsspellen voor kinderen in armoede. Dankjewel Coop supermarkten!

Lees verder