Niets gevonden.

Nieuws

Kinderhulp bij het Goed Geld Gala

12 februari 2019

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij heeft Kinderhulp de bijdrage voor Kinderzwerfboek nogmaals gevierd. Daarnaast mochten ook onze samenwerkingspartners Leergeld Nederland, Jeugdsportfonds & Cultuur en Stichting Jarige Job prachtige cheques in ontvangt nemen. Een geweldige avond dus!

Lees verder >

Een goed begin!

8 februari 2019

Het mag dan wel hartje winter zijn, met onstuimig herfstweer buiten: wij zijn gestart met de voorbereidingen voor de zomer! Met onze Zomerpretpakketten wel te verstaan.

Lees verder > 

Een dekkend netwerk van KinderzwerfStations dankzij de VriendenLoterij

7 februari 2019

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest heeft Kinderhulp verrast met een prachtige cheque om Kinderzwerfboek nog meer op de kaart te zetten en meer KinderzwerfboekStations te openen.

Lees verder >

Help jij ons met de collecte?

5 februari 2019

Wij zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van onze jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 15 t/m 20 april. Daarvoor zijn we nog op zoek naar collectanten en naar plaatselijke organisatoren die ons willen helpen bij de organisatie van de collecte.

Lees verder >

Lekker slapen met pyjamaatjes van Pluk van de Petteflet en Jip en Janneke

31 januari 2019

Wat zullen er veel kinderen heerlijk slapen! Kinderhulp heeft namelijk een prachtige donatie van de Fiep Westendorp Foundation ontvangen: 235 (nieuwe) pyjamaatjes met de zo herkenbare creaties van Fiep.

Lees verder >

 

Jaaroverzicht 2018

27 december 2018

Heel 2018 was een mooi jaar voor Nationaal Fonds Kinderhulp. We hebben héél veel kinderen kunnen helpen. Op welke manier we dat hebben gedaan, is te zien in ons jaaroverzicht. 

Lees verder >

Vacature: Plaatselijk Organisator

20 december 2018

Een paar uur van je tijd hebben een groots effect!

Heb je én wil je wat uren van je tijd investeren? Hou je van dingen regelen? Ben je proactief en enthousiast? Dan is het wellicht een idee om plaatselijk organisator te worden. 

Zoveel meer dan een speelgoedauto

12 december 2018

Wauw! Actie Pepernoot was dit jaar een groot succes. Dankzij alle donaties, acties, bedrijvensponsoren en een prachtige bijdrage van de VriendenLoterij hebben we 86.943 kinderen een magische pakjesavond kunnen geven.    

Lees verder >                                                          

Wat Actie Pepernoot betekent voor een gezin?

3 december 2018

Afgelopen weekend gingen wij, samen met een team van de NOS, op bezoek bij Sylvana en haar gezin. Daar zagen we met eigen ogen dé magie van pakjesavond: dolblije kindjes en een glimlach op het gezicht van ieder lid van het gezin.

Lees verder >

 

Verkoop kerstballen bij Ziengs

28 november 2018

Schoenenketen Ziengs, met 80 vestigingen verspreid door heel Nederland, gaat van 10 december tot 31 december prachtige kerstballen verkopen. En de volledige opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Kinderhulp! Een kerstbal kost € 1,50 maar natuurlijk mag er meer gegeven worden.

Lees verder > 

Grote zorgen bij Kinderhulp: ruim 9.500 kinderen op wachtlijst voor Sinterklaascadeau

21 november 2018

Update 3-12: De wachtlijst is gedaald naar 1.486 kinderen! 
Nationaal Fonds Kinderhulp zorgt ervoor dat een groot deel van de kinderen die in Nederland in armoede opgroeien toch een cadeautje krijgen van de Sint. Het aantal aanvragen is dit jaar echter zo hoog, dat 9.893 schoentjes dreigen leeg te blijven. Kinderhulp maakt zich daarom ernstig zorgen.

Lees verder > 

Dag voor de Rechten van het Kind

20 november 2018

Vandaag is het de Dag voor de Rechten van het Kind. Geen beter moment om aandacht te vragen voor een schrijnende problematiek: uithuisplaatsingen van gezinnen met kinderen. De gevolgen daarvan voor kinderen zijn enorm: het verliezen van je (t)huis grijpt diep in op het leven van een kind.

Lees verder >