Niets gevonden.

Nieuws

Jaaroverzicht 2018

27 december 2018

Heel 2018 was een mooi jaar voor Nationaal Fonds Kinderhulp. We hebben héél veel kinderen kunnen helpen. Op welke manier we dat hebben gedaan, is te zien in ons jaaroverzicht. 

Lees verder >

Vacature: Plaatselijk Organisator

20 december 2018

Een paar uur van je tijd hebben een groots effect!

Heb je én wil je wat uren van je tijd investeren? Hou je van dingen regelen? Ben je proactief en enthousiast? Dan is het wellicht een idee om plaatselijk organisator te worden. 

Zoveel meer dan een speelgoedauto

12 december 2018

Wauw! Actie Pepernoot was dit jaar een groot succes. Dankzij alle donaties, acties, bedrijvensponsoren en een prachtige bijdrage van de VriendenLoterij hebben we 86.943 kinderen een magische pakjesavond kunnen geven.    

Lees verder >                                                          

Wat Actie Pepernoot betekent voor een gezin?

3 december 2018

Afgelopen weekend gingen wij, samen met een team van de NOS, op bezoek bij Sylvana en haar gezin. Daar zagen we met eigen ogen dé magie van pakjesavond: dolblije kindjes en een glimlach op het gezicht van ieder lid van het gezin.

Lees verder >

 

Verkoop kerstballen bij Ziengs

28 november 2018

Schoenenketen Ziengs, met 80 vestigingen verspreid door heel Nederland, gaat van 10 december tot 31 december prachtige kerstballen verkopen. En de volledige opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Kinderhulp! Een kerstbal kost € 1,50 maar natuurlijk mag er meer gegeven worden.

Lees verder > 

Grote zorgen bij Kinderhulp: ruim 9.500 kinderen op wachtlijst voor Sinterklaascadeau

21 november 2018

Update 3-12: De wachtlijst is gedaald naar 1.486 kinderen! 
Nationaal Fonds Kinderhulp zorgt ervoor dat een groot deel van de kinderen die in Nederland in armoede opgroeien toch een cadeautje krijgen van de Sint. Het aantal aanvragen is dit jaar echter zo hoog, dat 9.893 schoentjes dreigen leeg te blijven. Kinderhulp maakt zich daarom ernstig zorgen.

Lees verder > 

Dag voor de Rechten van het Kind

20 november 2018

Vandaag is het de Dag voor de Rechten van het Kind. Geen beter moment om aandacht te vragen voor een schrijnende problematiek: uithuisplaatsingen van gezinnen met kinderen. De gevolgen daarvan voor kinderen zijn enorm: het verliezen van je (t)huis grijpt diep in op het leven van een kind.

Lees verder > 

Voorverkoop Kinderkookboek

30 oktober 2018

Yes! De voorverkoop van ons nieuwe kookboek is begonnen. Tot 15 november betaal je tijdelijk geen verzendkosten als je rechtstreeks bij ons bestelt.

Lees verder > 

Actie Pepernoot 2018

30 oktober 2018

Ieder kind verdient toch de magie van pakjesavond? Ook dit jaar willen we zo veel mogelijk kinderen een onvergetelijk Sinterklaasfeest geven. Met 20 euro maak je al een onvergetelijke pakjesavond mogelijk. Hoeveel kinderen maak jij blij? 

Lees verder > 

Dit jaar ook weer 'Poen voor je oude schoen' bij Schuurman Schoenen

11 oktober 2018

Van zaterdag 13 t/m zondag 28 oktober komt Schuurman Schoenen weer in actie voor Kinderhulp, met 'Poen voor je oude schoen'. Lever één of meer paar oude schoenen in, dan ontvang je € 10,- korting op een nieuw paar schoenen én steun je Kinderhulp!

Lees verder > 

Kinderhulp op pad

9 oktober 2018

Kinderhulp is op zoek naar kidreporters! Lijkt jou dat ook geweldig of ken je iemand die dat helemaal te gek vindt? Dan is Kinderhulp misschien wel opzoek naar jou, hem of haar! 

Lees verder >

Let op: je Air Miles vervallen per 1 december

4 oktober 2018

Let op: vanaf 1december vervallen iedere maand alle Air Miles ouder dan vijf jaar. Doneer je Air Miles aan Nationaal Fonds Kinderhulp en geef kinderen een onvergetelijk dagje uit! 

Lees verder >