Niets gevonden.

Nieuws

Stemmen op de NRC Charity Awards

15 juli 2019

Het is zover, er kan gestemd worden! De campagnes van de genomineerden voor de NRC Charity Awards staan online. Oók die van Nationaal Fonds Kinderhulp. Het concept voor onze campagne is ontwikkeld en uitgevoerd door twee studenten van de Willem de Kooning Academie. 

Lees verder >

Zomerpretpakketten voor 5.000 kinderen!

11 juli 2019

Gisteren deelden wij samen met wethouder Werk & Inkomen Hilversum, Annette Wolthers de eerste van de 5.000 ‘Zomerpretpakketten’ uit tijdens een gezellige middag op de Werf35 in Hilversum.

Lees verder > 

Column: Slenterend door de buurt

24 juni 2019

"De zomervakantie heb ik als kind altijd als heerlijk ervaren. Lekker op vakantie met de familie, naar het zwembad met vrienden en veel sporten op de tennisbaan. Die zes weken vlogen voorbij. Op één jaar na."

Lees verder > 

Vacature: receptioniste en administratief medewerker

21 juni 2019

Vacature: Kinderhulp zoekt voor de telefoon, receptie en administratieve werkzaamheden twee enthousiaste, representatieve en accurate medewerkers.

Lees verder > 

Kinderhulp in de klas

29 mei 2019

Vanaf deze week kunnen vrijwel alle basisscholen een Nieuwsbegrip-les geven over armoede en de aankomende zomervakantie.

Lees verder > 

Vacature: Fondsenwerver Grote Giften en Projecten

28 mei 2019

Om aan het toenemende aantal hulpvragen van kinderen in armoede tegemoet te kunnen komen, heeft Kinderhulp ambitieuze plannen en daarbij passende doelstellingen voor fondsenwerving. Om deze te realiseren wil Kinderhulp de afdeling Fondsenwerving uitbreiden met een gedreven en resultaatgerichte Fondsenwerver Grote Giften en Projecten. 

Lees verder > 

175 mini-supporters op de tribune bij Willem II - FC Emmen

16 mei 2019

Voor 175 kinderen was het afgelopen zondag feest. Zij mochten namelijk de Eredivisie wedstrijd Willem II tegen FC Emmen bijwonen, dankzij onze partner Tricorp.

Lees verder >

Vacature: Stagiair Fondsenwerving en Evenementen

8 mei 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Stagiair Fondsenwerving en Evenementen. 

Lees verder >

Vacature: Afstudeerder Fondsenwerving

8 mei 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaat-gerichte Afstudeerder voor de afdeling Fondsenwerving.

Lees verder > 

Column: Als een vis in het water?

25 april 2019

"Op een zomerse dag lekker naar het meertje in de buurt of naar een zwemfeestje van een klasgenootje? Heel link! Althans, als je geen zwemdiploma hebt. En dat komt, ook in ons land, écht vaak voor."

Lees verder > 

HEMA Foundation opent zwerfboekenkasten

24 april 2019

Bijna 25% van de Nederlandse kinderen begint aan de basisschool met een taalachterstand. Veel met je kind praten en (voor)lezen maakt hierin een groot verschil. Om dit aan te moedigen, opent de HEMA Foundation, samen met de Kinderzwerboek, op 1 mei in 55 HEMA-filialen een Zwerfboekenkast. 

Lees verder > 

Nationaal Fonds Kinderhulp feliciteert de Bergschenhoek Groep!

23 april 2019

Een prachtig jubileum voor één van onze zeer gewaardeerde partners: dit jaar is het 100 jaar geleden dat de familie Rook startte met het bedrijf de Bergschenhoek Groep. Een bijzonder bedrijf: zorg voor de toekomst, de planeet en voor medewerkers en familie gaan hier hand in hand met zaken doen.

Lees verder >