Scrooge Live: uniek televisiespektakel over kinderarmoede

Omroep MAX presenteert een bijzonder televisiespektakel: Scrooge Live. Via dit meeslepende kerstverhaal, en ondersteund door prachtige muziek, vraagt het televisiespektakel Scrooge Live aandacht voor kinderarmoede in Nederland. En te midden van een sterrencast spelen wij – met onze campagne #geefzewarmte – een wel heel bijzondere rol…

Lees verder

Coop Supermarkten doneert gezelschapsspellen

Spelen hoort bij kinderen. Maar wat als er binnen gezinnen amper geld is voor noodzakelijke dingen, laat staan voor speelgoed? Speciaal voor deze gezinnen heeft Coop Supermarkten dit najaar een prachtige actie… samen spelen, samen delen!

Lees verder

Stagiair online & digitaal collecteren

Wij zoeken een meewerkende HBO-stagiair voor ons collecteteam. Een betrokken persoon die van aanpakken weet en daarmee de verdere ontwikkeling van online en digitaal collecteren naar een hoger niveau kan tillen.

Lees verder

Nationale Kinderzwerfboekdag

Vandaag start de Kinderboekenweek én is het Nationale Kinderzwerfboekdag! Kinderboekenschrijvers en bekende vloggers roepen iedereen op om boeken te laten zwerven. Want ieder kind moet toch kunnen lezen?

Lees verder

Rapport: Werkende armen

Vandaag is het rapport ‘werkende armen’ uitgekomen. Een onderzoek van onze partner Sam& gebaseerd op persoonlijke verhalen van werkende ouders die moeilijk de eindjes aan elkaar kunnen knopen en nog niet altijd gebruik maken van beschikbare voorzieningen voor hun kinderen. Waar lopen zij tegenaan?

Lees verder

Een goede nachtrust

Mooi nieuws! Onze nieuwe partner, matrassenverkoper M line, helpt Kinderhulp om kinderen die in armoede leven toch een goede nachtrust te kunnen bezorgen.

Lees verder

Veel jongeren gaan kopje onder

De werkloosheid in Nederland groeit. Met name onder jongeren, blijkt uit recente cijfers van het CBS. Kinderhulp is er voor kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land opgroeien in armoede.

Lees verder

5000 Zomerpretpakketten!

"Jaaa, ik wou al mijn hele leven naar de bioscoop!" riep Julia (6) bij het zien van de bioscoopkaartjes in haar Zomerpretpakket. Zij is één van de 5.000 blije kinderen die dit jaar een pakket ontvangen.

Lees verder

Eerste Zomerpretpakketten uitgedeeld

Vandaag deelden we samen met wethouder van Hilversum Karin Walters de eerste Zomerpretpakketten uit via een zomerse belevingsroute op de Werf35 in Hilversum. Alicia: “Ik vind de cupcakes het allerleukste.

Lees verder