fbpx

Nieuws

Zesduizend zomers vol pret

Dankzij onze fantastische donateurs, sponsoren, partners en vrijwilligers konden er maar liefst 6.000 Zomerpretpakketten gevuld worden deze zomer. Hartverwarmend dat hierdoor zoveel kinderen tóch kunnen genieten van een zomer vol pret! Dank jullie wel!

Lees verder

Op de fiets, voor een fiets

Vandaag gaat de campagne "Heel Holland Fietst" live. Team Jumbo-Visma en Decathlon vinden elkaar in de liefde voor fietsen, en willen zoveel mogelijk kinderen in armoede aan een fiets helpen. Geweldig!

Lees verder

Kinderzwerfboek, welkom thuis!

Welkom thuis! Donderdag 16 juni kwam de Provincie Estafette van ons project Kinderzwerfboek aan bij de laatste provincie: onze "thuisbasis" Overijssel. Groot feest en vele leeskilometers voor álle kinderen! Ook voor kinderen die in armoede opgroeien.

Lees verder

Burgemeester Meijers pakt eerste Zomerpretpakketten in

Zomervakantie = alle tijd van de wereld + leuke dingen doen. Toch? Niet voor iedereen… Voor veel van de ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. Daarom heeft Kinderhulp de Zomerpretpakketten in het leven geroepen! Vandaag werden de eerste pakketten ingepakt.

Lees verder