Niets gevonden.

Nieuws

Irene (41): “Kinderen moeten alle ruimte hebben om kind te zijn”

1 februari 2018

Irene was hoog zwanger toen ze werd gevraagd te collecteren voor Kinderhulp. Terwijl zij mooie spullen kocht voor de baby, besefte ze zich dat sommige kinderen in Nederland praktisch niets hebben.

Lees meer >

ASN Bank blijft partner van Kinderhulp

29 januari 2018

ASN Bank blijft partner van Kinderhulp! Blij verheugd kunnen wij mededelen dat onze meerjarige samenwerking met ASN Bank ook in 2018 wordt voortgezet.

Lees meer >

Aantal aanvragen Kinderhulp bijna verdubbeld!

26 januari 2018

Steeds meer maatschappelijke organisaties weten Kinderhulp te vinden. In een jaar tijd is het aantal aanvragen bijna verdubbeld en dit aantal blijft stijgen!

Lees meer >

Meer dan 2500 euro opgehaald door Schuurman Schoenen met de actie Poen voor je Oude schoen

29 december 2017

Voor jou is het een oude schoen, voor de kinderen in Nederland die in armoede leven is het een mooie donatie. Schuurman Schoenen haalde een mooi bedrag op met Poen voor je Oude Schoen.

Lees meer >>

112.000 kinderen geholpen in 2017

29 december 2017

Het jaar loopt ten einde en dat betekent dat het tijd is voor een kleine terugblik op 2017. We hebben de hoogtepunten van het afgelopen jaar op een rijtje gezet.

Lees meer >>

AladnaFM Kinderhulpweek levert ruim € 52.000 op

28 december 2017

Een recordbedrag aan donaties haalde AladnaFM tijdens de AladnaFM Kinderhulpweek binnen. Wat een mooie afsluiting van dit jaar.

lees meer >>

Record: 77.142 kinderen een cadeautje voor Sinterklaas!

8 december 2017

Actie Pepernoot overtrof dit jaar alle records. De aanvragen voor een Sinterklaascadeautje stroomden massaal binnen en de reacties die we kregen op onze campagne met Kim waren overweldigend!

Lees meer >

Wordt Sjoerd een echte timmerman? We hebben goed nieuws!

30 november 2017

Het was voor Sjoerd lang onzeker of hij aan een nieuwe opleiding kon beginnen. Maar er is goed nieuws!

Lees meer >

10.000 kinderen en ouders naar de film tijdens de eerste editie van het Kinderhulp Sinterklaasfeest

25 november 2017

Met z'n 10.000'en naar de nieuwste film van De Club van Sinterklaas. Ouders en kinderen maakten vandaag door heel Nederland al vroeg hun opwachting bij de bioscoop.

Lees meer >

Rudolph van Veen nieuwe ambassadeur Kinderhulp

22 november 2017

Vandaag mogen we het dan eindelijk zeggen: Rudolph van Veen is de nieuwe ambassadeur van Nationaal Fonds Kinderhulp. Hij was te gast bij Koffietijd om niet alleen onze Actie Pepernoot onder de aandacht te brengen, maar ook het feit dat duizenden schoentjes dreigen leeg te blijven.

Lees meer >

Partnership met Tricorp levert 1200 tassen voor jongeren op

15 november 2017

Al je spullen in een vuilniszak? Dat is toch vreselijk! Samen met strategisch partner Tricorp, reikte Nationaal Fonds Kinderhulp gisteren 1200 tassen uit aan TriviumLindenhof

lees meer >

We zoeken Pieten en andere vrijwilligers om ons te helpen bij ons Sinterklaasfeest

14 november 2017

Op 25 november organiseert Nationaal Fonds Kinderhulp in het kader van de Actie Pepernoot een geweldig Sinterklaasfeest! Voor een aantal steden zoeken we nog Pieten en vrijwilligers.

Lees meer >