Niets gevonden.

Nieuws

Coördinator Collecte en Vrijwilligers m/v (24 uur)

10 oktober 2018

Nationaal Fonds Kinderhulp heeft, als CBF-erkend doel, een eigen collecteweek. Ieder jaar gaan er in april duizenden collectanten langs de deuren om geld in te zamelen. Naast de inzet van collectanten zien we nog veel meer mogelijkheden om vrijwilligers aan onze organisatie te verbinden. Om dit alles in goede banen te blijven leiden zijn wij op zoek naar een: Coördinator Collecte en Vrijwilligers m/v (24 uur)

Lees verder > 

Kinderhulp op pad

9 oktober 2018

Kinderhulp is op zoek naar kidreporters! Lijkt jou dat ook geweldig of ken je iemand die dat helemaal te gek vindt? Dan is Kinderhulp misschien wel opzoek naar jou, hem of haar! 

Lees verder >

Let op: je Air Miles vervallen per 1 november

4 oktober 2018

Let op: vanaf 1 november vervallen iedere maand alle Air Miles ouder dan vijf jaar. Doneer je Air Miles aan Nationaal Fonds Kinderhulp en geef kinderen een onvergetelijk dagje uit! 

Lees verder > 

Prinses Laurentien opent 2500e KinderzwerfboekStation

3 oktober 2018

Het 2500e KinderzwerfboekStation is vandaag feestelijk geopend door Prinses Laurentien en de 11-jarige Bahar. In het publiek zaten meer dan 100 blije kinderen die juichten toen de rode strik om het Station werd losgetrokken. 

Lees verder >

 

Volop zomerpret dankzij jouw steun

2 september 2018

Mede dankzij jouw hulp konden veel kinderen die in Nederland in armoede opgroeien deze zomer ook mooie avonturen beleven. En nog belangrijker: leuke verhalen vertellen nu ze na de vakantie weer op school komen.

Lees verder > 

De scholen beginnen weer!

1 september 2018

Rond deze tijd beginnen de scholen weer. Dat levert regelmatig veel stress op voor kinderen die in armoede opgroeien. Ouders die onder grote financiële druk staan, kunnen de rekeningen die binnenkomen niet betalen.

Lees verder >

Nationaal Fonds Kinderhulp deelt Zomerpretpakketten uit

10 juli 2018

Directeuren Kinderhulp en Nibud benadrukken het belang van échte zomerpret voor kinderen die opgroeien in armoede.

Lees verder >

Politie in actie voor Kinderhulp

28 juni 2018

De helden in het blauw van het VerkeersOngevallenAnalyse team (VOA) komen geregeld in actie. Sinds kort sparen ze Air Miles en doneren deze aan Kinderhulp.

Lees meer >

VriendenLoterij bedankt!

28 juni 2018

Heerlijk: het is zomer! Dat betekent voor ons, bij Kinderhulp, de allerlaatste hand leggen aan de Zomerpretpakketten van 2018. 

Lees verder >

Een kijkje in de keuken van Nicole’s Huiskamer

20 juni 2018

Afgelopen week mochten wij letterlijk een kijkje in de keuken nemen van Nicole’s Huiskamer in Bovenkarspel.

Lees verder >

Advies van Raad van Kinderen leidt tot nieuwe landelijke website voor leeftijdsgenootjes die opgroeien in armere gezinnen

7 juni 2018

Prinses Laurentien en de staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark zijn ontzettend trots op de Raad van Kinderen.

Lees verder > 

Heb jij ze al zien staan: de Kinderhulp inzameltassen?

4 juni 2018

Deze inzameltassen én huis-aan-huis inzamelbakken zijn eigenlijk van Second Life Textile? Meer weten? 

Lees verder >