Niets gevonden.

Nieuws

Vacature: Relatiemanager Bestedingen

14 maart 2019

Wil jij er met je collega’s voor zorgen dat het bereik van Kinderhulp wordt vergroot en onze hulp terecht komt waar dit het hardste nodig is? Dan ben jij misschien onze nieuwe relatiemanager!

Lees verder >

Collectant in beeld: Erik Schuring

28 februari 2019

Al 17 jaar lang zet Erik zich in voor Kinderhulp! Eerst een aantal jaren als collectant, maar al vrij snel daarna ook als Plaatselijk organisator. En naar eigen zeggen nog altijd met veel plezier. 

Lees verder > 

Column: Het kind achter de cijfers

26 februari 2019

"Het is belangrijk om goed te weten over welke aantallen je het hebt als het gaat om kinderen in armoede en om duidelijk te zijn over de criteria die je hanteert. Maar achter de statistieken gaan hele concrete gezinnen en kinderen schuil."

Lees verder > 

Kinderhulp bij het Goed Geld Gala

12 februari 2019

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij heeft Kinderhulp de bijdrage voor Kinderzwerfboek nogmaals gevierd. Daarnaast mochten ook onze samenwerkingspartners Leergeld Nederland, Jeugdsportfonds & Cultuur en Stichting Jarige Job prachtige cheques in ontvangt nemen. Een geweldige avond dus!

Lees verder >

Een goed begin!

8 februari 2019

Het mag dan wel hartje winter zijn, met onstuimig herfstweer buiten: wij zijn gestart met de voorbereidingen voor de zomer! Met onze Zomerpretpakketten wel te verstaan.

Lees verder > 

Een dekkend netwerk van KinderzwerfStations dankzij de VriendenLoterij

7 februari 2019

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest heeft Kinderhulp verrast met een prachtige cheque om Kinderzwerfboek nog meer op de kaart te zetten en meer KinderzwerfboekStations te openen.

Lees verder >

Help jij ons met de collecte?

5 februari 2019

Wij zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van onze jaarlijkse collecte die plaatsvindt van 15 t/m 20 april. Daarvoor zijn we nog op zoek naar collectanten en naar plaatselijke organisatoren die ons willen helpen bij de organisatie van de collecte.

Lees verder >

Lekker slapen met pyjamaatjes van Pluk van de Petteflet en Jip en Janneke

31 januari 2019

Wat zullen er veel kinderen heerlijk slapen! Kinderhulp heeft namelijk een prachtige donatie van de Fiep Westendorp Foundation ontvangen: 235 (nieuwe) pyjamaatjes met de zo herkenbare creaties van Fiep.

Lees verder >

 

Jaaroverzicht 2018

27 december 2018

Heel 2018 was een mooi jaar voor Nationaal Fonds Kinderhulp. We hebben héél veel kinderen kunnen helpen. Op welke manier we dat hebben gedaan, is te zien in ons jaaroverzicht. 

Lees verder >

Vacature: Plaatselijk Organisator

20 december 2018

Een paar uur van je tijd hebben een groots effect!

Heb je én wil je wat uren van je tijd investeren? Hou je van dingen regelen? Ben je proactief en enthousiast? Dan is het wellicht een idee om plaatselijk organisator te worden. 

Zoveel meer dan een speelgoedauto

12 december 2018

Wauw! Actie Pepernoot was dit jaar een groot succes. Dankzij alle donaties, acties, bedrijvensponsoren en een prachtige bijdrage van de VriendenLoterij hebben we 86.943 kinderen een magische pakjesavond kunnen geven.    

Lees verder >                                                          

Wat Actie Pepernoot betekent voor een gezin?

3 december 2018

Afgelopen weekend gingen wij, samen met een team van de NOS, op bezoek bij Sylvana en haar gezin. Daar zagen we met eigen ogen dé magie van pakjesavond: dolblije kindjes en een glimlach op het gezicht van ieder lid van het gezin.

Lees verder >