Vacature: Content Specialist

Heb jij een passie voor content, kun je moeiteloos schakelen van strategie naar uitvoering en kun je goed schrijven? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die wij zoeken!

Lees verder

Oproep: schrijf een ‘Bikkel Bericht’

60% van de ouders met een laag inkomen denkt dat hun kinderen weten dat er thuis weinig geld is. Daarom steekt Kinderhulp de kinderen een hart onder de riem door iedereen te vragen een ‘Bikkel Bericht’ achter te laten voor kinderen in armoede.

Lees verder

Grip op geld

Wist je dat één op de vijf Nederlanders geldzorgen heeft? Een groot deel van deze mensen heeft kinderen jonger dan 21 jaar. Opvoeden met geldzorgen is soms best lastig. Hoe pak je het aan? Waar kun je voor hulp terecht?

Lees verder

"Komt dit nog wel goed?"

Een vijfde van de Nederlanders heeft direct minder te besteden door de coronacrisis, blijkt uit een peiling van Nibud. Alleenstaande moeder Jasmin werd door het Noordhollands Dagblad geïnterviewd over de impact van de crisis op haar gezin.

Lees verder

Krachtige uitstraling

Vanaf nu ziet Kinderhulp er anders uit. Een nieuwe, krachtige uitstraling van buiten, maar met dezelfde gedrevenheid van binnen.

Lees verder

Onze collecte

Onze 60e collecteweek is afgelopen maandag gestart! Dit jaar via een digitale collectebus, via een donatie (bijvoorbeeld via Tikkie) of via de QR code op de niet-thuiskaartjes die onze collectanten op heel veel plekken door de brievenbus hebben gedaan.

Lees verder

Huis-aan-huiscollecte opgeschort

Duizenden collectanten maakten zich klaar om van 20 t/m 25 april langs de deuren te gaan om geld op te halen voor kinderen in armoede. Wegens het coronavirus dat Nederland in de greep houdt is de collecte echter opgeschort. Een flinke klap, omdat dit juist de gezinnen raakt die financieel krap zitten.

Lees verder