fbpx

Nieuws

Dagboek van moeder Ashley

We delen het dagboek van de 29-jarige Ashley, alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze blikt terug op de tijd waarin haar kinderen klein waren: "Financieel kon ik het niet meer rondkrijgen. En ik had dan ook nog de pech dat ik allerlei speciale dingen moest aanschaffen vanwege de tweeling."

Lees verder

In gesprek met twee kleine helden

Lopend in actie komen voor kinderen die opgroeien in armoede. Dat is wat zusjes Ise (11) en Lune (9) gaan doen op zondag 22 mei. Als echte superhelden! Ze vertellen waarom ze meedoen en waarom ze geld hopen op te halen voor zwemlessen en dagjes uit.

Lees verder

Dagboek van moeder Marleen

Moeder Marleen neemt je mee in hoe het is als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je kinderen een zorgeloze jeugd wilt geven. Ze vertelt over de vijf jaren schuldsanering, en hoe hulp van Kinderhulp écht een verschil maakte.

Lees verder

Johnny: “dit kwam wel binnen hoor”

Sommige kinderen of situaties blijven je áltijd bij. In een blog delen hulpverleners een bijzonder verhaal over een kind dat hulp van Kinderhulp kreeg. Een verhaal dat hij of zij niet snel meer vergeet. Deze maand: Johnny over hulp aan Oekraïense kinderen.

Lees verder

We hielpen 117.584 keer een kind

In 2021 hielpen we 117.584 keer een kind dat opgroeit in armoede. Waarmee hebben we kinderen geholpen? Hoe waren de leeftijden verdeeld? En waar in het land kwam onze hulp terecht? We hebben het allemaal op een rijtje gezet.

Lees verder

Gezocht: (helpende) helden

Zondag 22 mei 2022 organiseren wij de allereerste editie van de Kinderhulp Held&run. Wil jij ook de superheld uithangen? Als deelnemer, zakelijk sponsor of vrijwilliger? Alle (helpende) helden verzamelen!

Lees verder

Hoog bezoek bij Kinderzwerfboek

Wát een feestweek bij Kinderzwerfboek. Niet alleen de beroemde Igor Krulsnor, maar ook gouverneur Emile Roemer, wethouder Marjolein Moorman en oud-Kamervoorzitter Khadija Arib brachten een bezoek aan twee splinternieuwe Kinderzwerfboekstations.

Lees verder