Niets gevonden.

Nieuws

Kinderzwerfboek blij met nieuwe samenwerkpartner DHL

3 September 2019

200 kinderen van OBS Anne Frank uit Utrecht hebben een gedicht uitgerold van een halve kilometer! Dit ludieke moment markeerde de start van de samenwerking tussen Kinderzwerfboek en DHL. Samen met onze nieuwe partner DHL zetten we ons de komende 3 jaar in om leeskilometers mogelijk te maken voor álle kinderen in Nederland.

Lees verder > 

Vacature: Medewerker Communicatie voor 24 uur

2 September 2019

Nationaal Fonds Kinderhulp is op zoek naar een Medewerker Communicatie voor 24 uur per week die het team in Deventer komt versterken en er samen met ons voor zorgt dat het fonds nog beter op de kaart komt te staan. 

Lees verder > 

Vacature: Stagiair Fondsenwerving en Evenementen

21 August 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Stagiair Fondsenwerving en Evenementen. 

Lees verder >

Vacature: Afstudeerder Fondsenwerving

21 August 2019

Kinderhulp is op zoek naar een gedreven en resultaat-gerichte Afstudeerder voor de afdeling Fondsenwerving.

Lees verder > 

Kinderzwerfboeken voor alle kinderen in Nederland!

14 August 2019

Niet ieder kind in Nederland kan thuis boeken lezen. En dat terwijl lezen zo belangrijk is voor alle kinderen. Zo blijkt uit onderzoek bijvoorbeeld dat als er thuis boeken zijn een kind gemiddeld 3 (!) jaar langer naar school gaat dan leeftijdsgenoten die thuis geen boeken hebben.

Lees verder > 

Column: hoe laat je je kind financieel los?

23 juli 2019

Wie keek er niet naar uit: die bijna magische leeftijd van achttien jaar bereiken?! Want ineens, van de ene op de andere dag, ben je officieel volwassen en mag je autorijden, stemmen en meer. Absoluut een goed feestje waard! Maar voor ouders en verzorgers ook zeker een punt van aandacht. Want vanaf dat moment zijn jongeren ook financieel zelfstandig. 

Lees verder > 

5 vragen van de Nationale Ombudsman

22 juli 2019

De Nationale Ombudsman komt op voor de belangen van burgers. Veel mensen die zich tot hen wenden hebben financiële problemen en daarom besteden ze deze week aandacht aan Nationaal Fonds Kinderhulp in een interview met ons.

Lees verder >

Stemmen op de NRC Charity Awards

15 juli 2019

Het is zover, er kan gestemd worden! De campagnes van de genomineerden voor de NRC Charity Awards staan online. Oók die van Nationaal Fonds Kinderhulp. Het concept voor onze campagne is ontwikkeld en uitgevoerd door twee studenten van de Willem de Kooning Academie. 

Lees verder >

Zomerpretpakketten voor 5.000 kinderen!

11 juli 2019

Gisteren deelden wij samen met wethouder Werk & Inkomen Hilversum, Annette Wolthers de eerste van de 5.000 ‘Zomerpretpakketten’ uit tijdens een gezellige middag op de Werf35 in Hilversum.

Lees verder > 

Column: Slenterend door de buurt

24 juni 2019

"De zomervakantie heb ik als kind altijd als heerlijk ervaren. Lekker op vakantie met de familie, naar het zwembad met vrienden en veel sporten op de tennisbaan. Die zes weken vlogen voorbij. Op één jaar na."

Lees verder > 

Vacature: receptioniste en administratief medewerker

21 juni 2019

Vacature: Kinderhulp zoekt voor de telefoon, receptie en administratieve werkzaamheden twee enthousiaste, representatieve en accurate medewerkers.

Lees verder > 

Kinderhulp in de klas

29 mei 2019

Vanaf deze week kunnen vrijwel alle basisscholen een Nieuwsbegrip-les geven over armoede en de aankomende zomervakantie.

Lees verder >