In Nederland groeien ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar op in armoede. Kinderhulp vindt dat ieder kind een zorgeloze jeugd verdient. Daarom springen we bij waar de nood het hoogst is.

Help je mee?

Jouw hulp is meer dan welkom! Een eenmalige gift of donateur worden, een klein of groot bedrag: elke bijdrage is meer dan welkom!

Zakelijke gift

Wil je zakelijk doneren, en bijvoorbeeld een betaalbevestiging of factuur ontvangen? Neem dan contact op met onze Ilse via [email protected].

Kinderhulp helpt!

Kinderhulp is er voor álle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. Onvoorwaardelijk. We helpen met waar een kind behoefte aan heeft. Iets groots, of iets kleins. Iets dat kinderen de kracht geeft om mee te doen. Een zorgeloos dagje uit bijvoorbeeld, of een fiets, Zomerpretpakket, schoolspullen, leesboek of Sinterklaascadeautje. En tóch die schoenen en warme winterjas. Lees meer over wat wij doen om kinderen in armoede te helpen.

Heb je nog vragen? Bekijk dan de antwoorden op veelgestelde vragen.