1 op de 12 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Deze bikkels zijn vrij veel gewend: voor hen is een dagje uit of een fiets om met vrienden mee naar school te kunnen fietsen niet vanzelfsprekend. Helaas geldt dat ook vaak voor passende kleding, een goed bed of een laptop voor school. Wil jij iets bijdragen? Met jouw donatie maak je écht verschil.

Help je mee?

Een klein of groot bedrag: elke bijdrage is meer dan welkom! Word donateur of geef éénmalig.

Zakelijke gift

Wil je zakelijk doneren, en bijvoorbeeld een betaalbevestiging of factuur ontvangen? Neem dan contact op met onze Ilse via [email protected].

Kinderhulp helpt!

Kinderhulp is er voor álle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. Onvoorwaardelijk. We helpen met waar een kind behoefte aan heeft. Iets groots, of iets kleins. Iets dat kinderen de kracht geeft om mee te doen. Een zorgeloos dagje uit bijvoorbeeld, of een fiets, Zomerpretpakket, schoolspullen, leesboek of Sinterklaascadeautje. En tóch die schoenen en warme winterjas. Lees meer over wat wij doen om kinderen in armoede te helpen.

Heb je nog vragen? Bekijk dan de antwoorden op veelgestelde vragen.