Ook jullie bedrijf, fonds of stichting, religieuze organisatie, vereniging, serviceclub óf school kan bijdragen aan een beter leven voor kinderen in armoede in Nederland. Zodat zij er gewoon bij kunnen horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst.

Help met je bedrijf

Wil jullie bedrijf – groot of klein – een positieve bijdrage leveren aan het leven van kinderen in armoede in Nederland en zo invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Lees verder

Help met jullie serviceclub

Wil jullie serviceclub een goed doel steunen dat zich inzet voor kinderen in armoede in Nederland (en dus ook in jouw regio)? Organiseer een actie en steun daarmee Kinderhulp.

Lees verder

Help met jullie vereniging

Wil jullie vereniging iets doen voor kinderen in armoede in Nederland? Kom met jullie leden in actie voor Kinderhulp! Er zijn verschillende mogelijkheden om kinderen in armoede in ons land te helpen.

Lees verder

Help met jullie stichting of fonds

Wil jullie stichting of fonds kinderen in armoede in Nederland helpen en zo invulling geven aan jullie visie en missie? Kinderhulp doet dit graag samen met jullie. Zo kunnen we een project zoeken dat aansluit bij jullie doelstellingen.

Lees verder

Help met jullie school

Wil jullie school aandacht besteden aan kinderarmoede in ons land? Of in actie komen voor kinderen die in armoede opgroeien? Leuk! We helpen jullie graag met informatie(materialen) en tips.

Lees verder

Onze partners

We zijn trots op de samenwerking met vele bedrijven, stichtingen, service clubs en fondsen. Samen helpen we zoveel mogelijk kinderen in armoede in ons land. Wie zich voor Kinderhulp inzetten en wat zij zoal betekenen? 

Lees verder

Vragen?

Wil je met Kinderhulp samenwerken? We denken graag met je mee! Neem contact op via 0570-611899 of mail naar [email protected].