Wil jullie vereniging iets doen voor kinderen in armoede in Nederland? Kom met jullie leden in actie voor Kinderhulp!

Elk kind verdient een jeugd, zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Tóch die nieuwe fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of ook een keer Sint.

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Maar we kunnen dit niet alleen. Helpen jullie mee?

Kom in actie!

Er zijn verschillende mogelijkheden om kinderen in armoede in ons land te helpen. Dit kan bijvoorbeeld via ons Actieplatform. Denk aan een goede-doelendag om geld in te zamelen voor Kinderhulp. Of zet het jubileum- of zomerfeest in het teken van Kinderhulp. En maak een sportieve uitdaging nóg leuker door Kinderhulp als goed doel eraan te verbinden.

Scouting Rijssen

Scouting Rijssen in actie

De leden van Scouting Oosterhof – Niej in Rijssen zetten zich tijdens de jaarlijkse Baden Powelldag in februari 2020 in voor Kinderhulp. En met succes. Want de sponsorloop die zij organiseerden bracht maar liefst €1.184,45 op!

Meer weten?

Willen jullie een actie voor Kinderhulp opzetten? Hebben jullie een leuk idee, behoefte aan tips of wil je een Kinderhulp promopakket aanvragen met onder meer een spandoek, vlaggenlijn en ballonnen? Neem dan contact op ons via 0570-611899 of stuur een e-mail naar [email protected].