Elk kind verdient een jeugd zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Ook een fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een cadeautje van de Sint. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Onze mensen

We werken vanuit ons kantoor in Deventer. Daar werken 25, gedreven en enthousiaste, collega’s (17fte).

Lees verder

Raad van Toezicht

Kinderhulp krijgt steun en advies van een onafhankelijke Raad van Toezicht. Alle leden van de Raad van Toezicht werken vrijwillig voor Kinderhulp.

Lees hier verder

Onafhankelijke aanvragencommissie

Kinderhulp beoordeelt aanvragen voor hulp aan kinderen vanzelfsprekend zeer zorgvuldig. Bij complexe aanvragen vragen wij advies aan een externe, onafhankelijke commissie. Deze aanvragencommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Marloes Waltman – Expert Klant en Markt
  • Madelon Vermeulen – Projectleider schuldhulpverlening en sociale kredietverstrekking
  • Sip van Dijk – Coördinator Leergeld
  • Anneke Parent – Docent/afstudeercoördinator bij de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening bij Saxion Hogescholen in Deventer
  • Patricia Wiebenga – Hoofddocent/onderzoeker Academie Bestuur, Recht & Ruimte bij Saxion
  • Paulien Korenberg – Adviseur met betrekking tot bewindvoering
  • Poem ter Mors – Senior beleidsadviseur voortgezet onderwijs bij het ministerie van OCW

Ambassadeurs

Kinderhulp is blij met de enthousiaste en belangeloze inzet van haar ambassadeurs. Zij zetten hun talenten en bekendheid in om aandacht en steun te vragen voor ons werk.

Lees verder

Vacatures

Kinderhulp kan niet zonder de inzet van medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Wil je je ook inzetten voor kinderen die in ons land in armoede opgroeien?

Er is momenteel één openstaande vacature:

Vacature: beleidsmedewerker (24 uur)

Wil jij je inzetten als vrijwilliger? Lees dan hier verder.

Kinderhulp Hilversum 103