Ben je op zoek naar een betekenisvol cadeau voor jezelf, een geliefde, vriend, collega of zakelijke relatie? In het nieuwste Kinderhulp Kookboek gaan kookinspiratie én het maken van een verschil voor kinderen die opgroeien in armoede in Nederland hand in hand!

Kookboek afgerond 3

Met “Elke dag lekker” zet iedereen die weleens kookt voor en mét kinderen met gemak een gezonde en betaalbare maaltijd op tafel. En van ieder verkocht boek gaat meer dan tien euro naar een kind dat in ons land opgroeit in armoede. Daarmee worden dingen die misschien wel heel gewoon lijken wél mogelijk voor hen. Een dagje uit bijvoorbeeld. Of een fiets of een laptop voor school.

Naast lekkere recepten in makkelijke weekmenu’s delen Dejanira, Lindy en Saïda hun verhaal. Over leven in armoede. En natuurlijk over hun favoriete gerechten. Benieuwd naar het boek? Download hier een sneak preview!

Bestel het Kinderhulp Kookboek

Via onderstaand formulier kun je het kookboek bestellen. Let op: wil je meer dan 26 stuks bestellen, neem dan contact op met Kinderhulper Ilse via [email protected].

Kookboek afgerond 2