Niets gevonden.

Kinderhulp en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt Kinderhulp al sinds 2000, dankzij haar deelnemers. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat namelijk naar een goed doel, die zich inzet voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze.

Vorig jaar ontving Kinderhulp een prachtig bedrag voor Actie Zomerpret. Mede dankzij dit bedrag konden we maar liefst 2.300 pakketten uitdelen aan kinderen die opgroeien in armoede. Ons doel in 2019? 5.000 kinderen blij maken met een Zomerpretpakket. Ook ons project Kinderzwerfboek wordt gesteund door de deelnemers van de VriendenLoterij. 

Deze fantastisch giften zijn bovenop de jaarlijkse donatie die wij krijgen voor Actie Pepernoot, waarmee we ieder jaar minimaal 50.000 kinderen een magische pakjesavond kunnen geven.

Bekijk de video en lees hieronder verder over wat dankzij de deelnemers van de VriendenLoterij mogelijk wordt gemaakt. Wil je meer weten over de VriendenLoterij, volg hen dan op Facebook.

 

Met een lot maak je elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. De helft van de lotprijs gaat direct naar Nationaal Fonds Kinderhulp. Speel bewust 18+.

Speel mee voor Kinderhulp in de VriendenLoterij

Jetta Klijnsma geeft startsein kinderboekenestafette van Kinderzwerfboek

16 april 2019

Vandaag gaf Jetta Klijnsma het startsein voor de Kinderzwerfboek Provincie Estafette op Kindcentrum Driemaster in Assen. De estafette stimuleert het doorgeven en lezen van boeken, omdat alle kinderen voldoende leeskilometers moeten maken!

Lees verder >

Kinderhulp bij het Goed Geld Gala

12 februari 2019

Tijdens het Goed Geld Gala van de VriendenLoterij heeft Kinderhulp de bijdrage voor Kinderzwerfboek nogmaals gevierd. Daarnaast mochten ook onze samenwerkingspartners Leergeld Nederland, Jeugdsportfonds & Cultuur en Stichting Jarige Job prachtige cheques in ontvangt nemen. Een geweldige avond dus!

Lees verder >

Een dekkend netwerk van KinderzwerfStations dankzij de VriendenLoterij

7 februari 2019

VriendenLoterij-ambassadeur Dennis van der Geest heeft Kinderhulp verrast met een prachtige cheque om Kinderzwerfboek nog meer op de kaart te zetten en meer KinderzwerfboekStations te openen.

Lees verder >

Zoveel meer dan een speelgoedauto

12 december 2018

Wauw! Actie Pepernoot was dit jaar een groot succes. Dankzij alle donaties, acties, bedrijvensponsoren en een prachtige bijdrage van de VriendenLoterij hebben we 86.943 kinderen een magische pakjesavond kunnen geven.    

Lees verder >                                                          

VriendenLoterij bedankt!

28 juni 2018

Heerlijk: het is zomer! Dat betekent voor ons, bij Kinderhulp, de allerlaatste hand leggen aan de Zomerpretpakketten van 2018. 

Lees verder >

Van 300 naar 2000 Zomerpretpakketten?

20 februari 2018

Wat een grote verrassing van onze vrienden bij de VriendenLoterij: een bijdrage voor ons project Zomerpret. Echt fantastisch!

Lees meer >