In de zomervakantie is het voor duizenden kinderen die opgroeien in armoede in Nederland behoorlijk zwaar. Terwijl vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn of leuke uitstapjes maken, zitten zij thuis. Kinderhulp gunt ieder kind avonturen in de zomervakantie en helpt met het Zomerpretpakket: een rugzak boordevol leuke spullen en avonturen.

Tijdens de zomer is er voor kinderen die opgroeien in een gezin met armoedestress vaak geen geld om iets te doen. Ook zijn er weinig vrienden in de buurt om mee te spelen. De dagen lijken daardoor eindeloos te duren. De zomervakantie brengt hen eigenlijk geen ontspanning, maar stress.

Doneer nu

Kinderhulp gunt ieder kind avonturen

Kinderhulp gunt ieder kind plezier en ontspanning tijdens de zomervakantie. Daar horen avonturen bij. Grote en kleine. Buiten en binnen. Alleen en samen. Dat gun jij ze toch ook? Laten we samen ook dit jaar weer in actie komen, om zoveel mogelijk kinderen te verrassen met een Zomerpretpakket. Ons doel: maar liefst 7.500 pakketten!

Wat is een Zomerpretpakket?

Een Zomerpretpakket is een tas vol avonturen: buitenspelen met je eigen voetbal, lekker stoepkrijten, vliegeren of springtouwen. Maar ook een bioscoopbon, een dagje naar een pretpark met de trein, fijne lees- en doeboeken. Dingen die heel gewoon lijken, maar voor deze kinderen net het verschil maakt: Avonturen om zelf te beleven!

Geef een kind een avontuurlijke zomer

Help je mee en geef je een kind een zomer vol pret en avonturen? Doneer een beetje zomerpret in een rugzak. Elke euro telt.

Doneer nu

Frame fotos 900x600px Zomerpret 2

De impact van een Zomerpretpakket

Moeder Cinderella kreeg een Zomerpretpakket voor haar zoon Sean-Moreno. Ze vertelt wat het voor een impact heeft op haar zoon en hun zomer. In onderstaande video vertelt ze haar verhaal.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnog om deze video te kunnen bekijken.