Jouw hulp is meer dan welkom! Of je nu helpt met een donatie, je tijd of giften in natura: samen helpen we zoveel mogelijk kinderen die in ons land opgroeien in armoede. Zodat zij er gewoon bij kunnen horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst.

Help met geld

Je kunt Kinderhulp op meerdere manieren steunen, bijvoorbeeld door het doen van een donatie. Of neem Kinderhulp op in je nalatenschap, steun een actie, doneer je Air Miles of koop een Kinderkookboek.

Doneer Air Miles

Jij kunt er voor zorgen dat een kind, net als vriendjes en vriendinnetjes, tóch van een dagje uit kan genieten. Hoe? Doneer je Air Miles!

Lees verder

Koop het Kinderhulp Kookboek

Met ‘Elke dag lekker’ zet iedereen die weleens kookt voor en mét kinderen met gemak een gezonde en betaalbare maaltijd. En van ieder verkocht boek gaat meer dan tien euro naar een kind dat in ons land opgroeit in armoede.

Lees verder

Help met tijd

Jouw tijd kan écht het verschil maken voor een kind dat in armoede opgroeit. Word collectant, start een actie of word vrijwilliger bij Kinderhulp! Je kunt op vele manieren aan ons werk bijdragen.

impact4

Hulp voor kinderen zoals Joey

Joey (7) had weinig passende kleding en liep daardoor in te kleine kleding van andere kinderen. Met een beetje hulp vanuit Kinderhulp kon de jongen nieuwe kleding kopen, goede schoenen en een winterjas. Ook heeft hij voor het eerst een pet en wat is hij daar trots op!

Help samen

Ook jullie bedrijf, fonds of stichting, religieuze organisatie, vereniging, serviceclub óf school kan bijdragen aan een beter leven voor kinderen in armoede in Nederland. Zodat zij er gewoon bij kunnen horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst.

Help met je bedrijf

Wil jullie bedrijf – groot of klein – een positieve bijdrage leveren aan het leven van kinderen in armoede in Nederland en zo invulling geven aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen?

Lees verder

Help met jullie serviceclub

Wil jullie serviceclub een goed doel steunen dat zich inzet voor kinderen in armoede in Nederland (en dus ook in jouw regio)? Organiseer een actie en steun daarmee Kinderhulp.

Lees verder

Help met jullie vereniging

Wil jullie vereniging iets doen voor kinderen in armoede in Nederland? Kom met jullie leden in actie voor Kinderhulp! Er zijn verschillende mogelijkheden om kinderen in armoede in ons land te helpen.

Lees verder

Help met jullie stichting of fonds

Wil jullie stichting of fonds kinderen in armoede in Nederland helpen en zo invulling geven aan jullie visie en missie? Kinderhulp doet dit graag samen met jullie. Zo kunnen we een project zoeken dat aansluit bij jullie doelstellingen.

Lees verder

Help met jullie school

Wil jullie school aandacht besteden aan kinderarmoede in ons land? Of in actie komen voor kinderen die in armoede opgroeien? Leuk! We helpen jullie graag met informatie(materialen) en tips.

Lees verder