Niets gevonden.

Help mee

398.000 kinderen (tot 21 jaar) leven in armoede en dat is niet niks. Alle hulp is dus meer dan welkom!

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij, als particulier of bedrijf, ons op heel veel verschillende manieren helpen. Door bijvoorbeeld een eenmalige of structurele donatie of het opzetten van een actie. Ook kun je je aanmelden als collectant en zoeken wij graag de samenwerking op met enthousiaste bedrijven die ons als partner willen helpen. 

Wil jij ook een bijdrage leveren en heb je daar interessante ideeën over? Of spreekt één van de opties hieronder je aan? Maak dan een keuze of neem contact met ons op.

Help mee als particulier

Doneren

Ieder kind moet erbij kunnen horen, ook de kinderen die in armoede opgroeien. Dat vind jij toch ook?

Help deze kinderen met een bijdrage, eenmalig of structureel. Alles is meer dan welkom! Met jouw bijdrage kunnen ze met de fiets naar school, genieten van een dagje naar de dierentuin, of een opleiding volgen. Zo komen we samen steeds dichterbij de dag dat ieder kind erbij hoort!

Collecteer!

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Wil jij ook meehelpen? De 398.000 kinderen die in Nederland in armoede leven, kunnen je hulp goed gebruiken.

 

Start een actie

Doe jij mee aan een sportief evenement, verkoop je muffins in de kantine of organiseer je een veiling?

Start een actie voor Kinderhulp en haal zo geld op voor kinderen in Nederland die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jouw creatieve ideeën zijn welkom. 

 

Doneer Air Miles

Wist je dat je Kinderhulp ook kunt steunen met Air Miles? 

Met deze Air Miles kan Kinderhulp ervoor zorgen dat duizenden kinderen een dagje uit kunnen.

 

 

 

Testament

Je kunt Kinderhulp ook steunen door ons op te nemen in je testament.

Zo komt jouw geld ook na je overlijden terecht bij kinderen die in armoede leven in Nederland. 

 

Periodiek schenken

Een andere manier om ons te steunen, is met een periodieke schenking. 

Hoe je dat kunt regelen en doen, leggen we je graag uit. Schenk je periodiek, dan kan jouw gift je zelfs belastingvoordeel opleveren. 

 

 

Help mee als bedrijf

Help structureel

Kinderhulp zoekt graag de samenwerking op, samen kunnen we immers nóg meer kinderen helpen om er ook gewoon bij te horen.

Hoe langer we samen de schouders eronder zetten, hoe meer we kunnen bereiken. Benieuwd naar een samenwerking en direct meer weten? Ga verder om contact op te nemen met onze fondsenwerver Ilse. 

Actiematig

398.000 kinderen leven in armoede en dat is niet niks, vooral wetende dat zij de toekomst van Nederland vormen.

Daar komt jouw hulp als bedrijf als geroepen! Als Kinderhulp bieden wij een mooie samenwerking in de vorm van een strategische partner of een actiematige partner. Benieuwd wat deze twee vormen inhouden? Ga dan verder om meer te lezen of contact op te nemen.