Wil jij je inzetten voor kinderen die in Nederland opgroeien in armoede? Word vrijwilliger bij Kinderhulp! Je kunt op vele manieren aan ons werk bijdragen.

Vacature: beller Kinderhulpcollecte
  • Je kunt als “beller” bijdragen aan de voorbereidingen voor onze Kinderhulpcollecte. Je belt onze collectanten om hun gegevens te controleren en aan te vullen. Zo zorg je ervoor dat al onze collectanten goed in ons systeem staan. Bekijk de vacature via bovenstaande button.
  • Je kunt bijvoorbeeld meehelpen in de jaarlijkse collecte in april. Als collectant of organisator van de collecte in jouw woonplaats.
  • Je kunt ook een Kinderzwerfboekstation in jouw woonplaats openen en/of onder de aandacht brengen. Met deze mini-bibliotheekjes brengen we leesboeken naar kinderen in (aandachts)wijken door heel Nederland.
  • Ook bij acties en evenementen kunnen we soms extra handen gebruiken. Denk aan het inpakken van Zomerpretpakketten. Of helpen bij de organisatie van een sponsorloop voor Kinderhulp. Zodra we hulp kunnen gebruiken, worden de (vrijwillige) vacatures hier geplaatst.