Wil jullie stichting of fonds kinderen in armoede in Nederland helpen en zo invulling geven aan jullie visie en missie? Kinderhulp doet dit graag samen met jullie. Zo kunnen we een project zoeken dat aansluit bij jullie doelstellingen. En altijd met een goede terugkoppeling van de impact op de kinderen en hun gezinnen.

1 op de 12 kinderen* tot 21 jaar groeit in Nederland op in armoede. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is. Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. We helpen met iets groots, of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of een warme winterjas.

Steun een project

Je kunt met je stichting of fonds Kinderhulp in het algemeen steunen met een bijdrage. We kunnen ook samen een project zoeken dat aansluit bij jullie wensen, beleid en doelstellingen. Zoals Actie Zomerpret of Pepernoot. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte van de resultaten van onze hulp. In tekst, cijfers en via bedankjes van geholpen kinderen.

Fonds op Naam

Je kunt ook jullie fonds bij Kinderhulp onderbrengen via een Fonds op Naam. Dit is al mogelijk vanaf € 10.000,- per jaar voor een minimale periode van vijf jaar. Wij zien er dan op toe dat het geld van jullie fonds in lijn met jullie doelstelling en doelgroep in de juiste regio wordt besteedt. Ook dragen we zorg voor de administratieve afhandeling.

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? We denken graag mee: stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0570-611899.