Wil jullie serviceclub een goed doel steunen dat zich inzet voor kinderen in armoede in Nederland (en dus ook in jouw regio)? Organiseer een actie en steun daarmee Kinderhulp. Uiteraard denken we graag met jullie mee. Zo kunnen we een presentatie over ons werk geven of bij jullie actie aanwezig zijn. Er is veel mogelijk.

1 op de 12 kinderen groeit in Nederland op in armoede. Dat zijn ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar die een verre van zorgeloze jeugd hebben. Ze maken er het beste van, maar merken altijd en overal dat er thuis niet genoeg geld is.

Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. We helpen met iets groots, of iets kleins. Zoals toch een fiets, zorgeloos dagje uit, Sinterklaascadeautje, opleiding of warme winterjas. Zodat ook deze kinderen erbij horen. Nu en in de toekomst.

Kom in actie

Er zijn veel manieren waarop jullie de kinderen die in ons land in armoede opgroeien kunnen helpen. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij. Maar deel vooral ook jullie wensen en ideeën met ons.

  • Doneer aan Kinderhulp in het algemeen of aan een specifiek project, in lijn met de doelstellingen van jullie serviceclub
  • Organiseer een autorally, benefietdiner, Santarun of oliebollenverkoop voor Kinderhulp.
  • Organiseer een Heldenrun in jouw gemeente, stad of dorp! Kinderhulp voorziet jouw serviceclub van volledige ondersteuning, zodat jullie je bezig kunnen houden met hetgeen waar jullie goed in zijn: lokaal verbinden en organiseren!
  • Geef in natura: ondersteun met spullen voor kinderen in armoede. Zoals entreekaarten voor een pretpark of bioscoopkaartjes, een lunch- of dinerbon. Of de inhoud van een Zomerpretpakket of Op-jezelf-woon-pakket. Neem het liefste eerst contact op om af te stemmen waar kinderen en jongeren nu het meest blij van worden.
  • Doneer Air Miles en geef kinderen in armoede zo een onvergetelijk dagje uit.
Oliebollen lions

Lions in actie

De Lions van Lionsclub Skiramere in Slochteren verkochten tijdens de kerstvakantie in 2019 maar liefst 4000 oliebollen voor Kinderhulp, met een geweldig resultaat van € 2400,-.

Meer weten?

Willen jullie meer weten over hoe je Kinderhulp kunt steunen of hoe Kinderhulp kinderen helpt? Neem dan contact op ons via 0570-611899 of stuur een e-mail naar [email protected].