Wil jullie kerk, moskee of andere geloofsgemeenschap kinderen in armoede in Nederland ondersteunen? Elke bijdrage aan Kinderhulp is welkom. Samen kunnen we deze kinderen het gevoel geven erbij te horen, met gelijke kansen voor de toekomst.

Elk kind verdient een jeugd, zonder zorgen. Gelijk te zijn, aan vriendjes of vriendinnetjes. Tóch die nieuwe fiets, eens nieuwe kleren. Eindelijk een dagje uit, een nieuw dekbed of tóch een keer Pakjesavond kunnen vieren.

Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Zodat ook zij het gevoel hebben erbij te horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Collecteer voor kinderen in armoede

Willen jullie ons helpen om kinderen in armoede in ons land te ondersteunen? Organiseer dan een collecte binnen jullie geloofsgemeenschap. Dit kan ook via de Givt-app. Bekijk hier waar wij jullie ingezamelde geld aan besteden of kies samen met Kinderhulp een specifiek project waar jullie bijdrage naartoe gaat.

Dankzij de steun van vele donateurs, vrijwilligers, partners en sponsoren konden wij in 2019 maar liefst 125.000 keer een kind helpen. Wat dit met een kind én ouder doet, zie je in deze video:

Meer weten?

Willen jullie meer weten over hoe je Kinderhulp kunt steunen of hoe Kinderhulp kinderen helpt? Neem dan contact op met Ilse de Voogd via 0570-611899 of stuur een e-mail naar i.devoogd@kinderhulp.nl.