fbpx

Dagboek van moeder Marleen

Moeder Marleen neemt je mee in hoe het is als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je kinderen een zorgeloze jeugd wilt geven. Ze vertelt over de vijf jaren schuldsanering, en hoe hulp van Kinderhulp écht een verschil maakte.

Lees verder

Mogen wij één avondje van je tijd?

Mogen wij één avondje van je tijd? Want jouw tijd kan écht het verschil maken voor een kind dat in armoede opgroeit. Word collectant in je eigen buurt, of help mee met de organisatie van de collecte in jouw wijk.

Lees verder

Onze collecteweek zit erop!

Duizenden vrijwilligers waren afgelopen week (digitaal én fysiek) op de been voor Kinderhulp. Ondanks de coronamaatregelen heeft iedereen er álles aan gedaan om tóch voor Kinderhulp te collecteren.

Lees verder

3, 2, 1… onze collecteweek is van start!

Met een donatie in onze digitale collectebus gaf onze collecteorganisator Rinske vanmorgen het startsein voor onze collecteweek. We zijn van start! Deze week collecteert Kinderhulp voor alle 300.000 kinderen en jongeren in armoede in Nederland.

Lees verder

"Daar doen we het voor!"

Karlijn Sikkema hielp al van kinds af aan haar moeder met de collecte voor Kinderhulp. In april 2020 zou zij voor het eerst de collecte in haar woonplaats Haren organiseren. Door het coronavirus liep het anders. Kinderhulp sprak Karlijn vorig jaar, tijdens onze (plots digitale) collecteweek.

Lees verder

Onze collecte

Onze 60e collecteweek is afgelopen maandag gestart! Dit jaar via een digitale collectebus, via een donatie (bijvoorbeeld via Tikkie) of via de QR code op de niet-thuiskaartjes die onze collectanten op heel veel plekken door de brievenbus hebben gedaan.

Lees verder

Huis-aan-huiscollecte opgeschort

Duizenden collectanten maakten zich klaar om van 20 t/m 25 april langs de deuren te gaan om geld op te halen voor kinderen in armoede. Wegens het coronavirus dat Nederland in de greep houdt is de collecte echter opgeschort. Een flinke klap, omdat dit juist de gezinnen raakt die financieel krap zitten.

Lees verder