Als online collectant voor Kinderhulp haalt Annemiek al 2 jaar geld op voor kinderen en jongeren in armoede. Niet alleen collecteert ze online, ook gaat ze langs de deuren met collectebus. Ze kent de buurt goed, maakt graag een praatje en neemt voor de gezelligheid haar hond mee. Het online collecteren is heel eenvoudig volgens Annemiek: “Hoewel ik niet ben opgegroeid met de digitale wereld, is het heel makkelijk om online te collecteren!”

Hoe maak je een online collectebus aan?

Ik wil online collecteren!

Annemiek vindt het belangrijk om je medemens te helpen wanneer nodig; “Het is heel goed om iets te doen voor mensen die het zwaar hebben.“ Niet alleen is Annemiek (online) collectant voor Kinderhulp, ze collecteert voor en doneert aan meer goede doelen. “Als je de ander op die manier meer kansen kan bieden, doe ik dat graag”, vertelt ze.

"Het is heel goed iets te doen voor mensen die het zwaar hebben"

Een tip voor de online collectanten: “Stuur een appje naar je vriendenkring! En stel mensen op de hoogte die je kent.” Op deze manier lukt het Annemiek om geld op te halen voor kinderen en jongeren die in armoede opgroeien.

Digicollect 3

Help je ook mee?

Van 15 tot en met 20 april collecteert Kinderhulp voor alle kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in armoede. Wil jij net als Annemiek ook je steentje bijdragen? We kunnen jouw hulp goed gebruiken! Word online collectant of ga langs de deuren om te collecteren voor Kinderhulp. Jouw gevulde collectebus maakt écht een verschil voor een kind.

Help je mee?