Samen gaven we warmte aan kinderen in armoede

In de decembermaand vroegen we met onze campagne ‘Geef ze warmte’ aandacht én hulp voor alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien. En ook tijdens televisieshow Scrooge Live hebben we kinderarmoede op de kaart gezet. Ruim 2 miljoen kijkers zagen hoe hard onze hulp nodig is. De reacties én donaties waren hartverwarmend.

Lees verder

Scrooge live opnieuw groot succes

Tijdens een succesvolle tweede editie van Scrooge Live vroeg Kinderhulp – samen met producent Mediawater en Omroep MAX – aandacht voor kinderarmoede in Nederland. Geef ze warmte! Die oproep bleef niet onbeantwoord. Nederland kwam massaal in actie tijdens het televisiespektakel.

Lees verder

Column: een wasmand vol slaapjes

"Toen ik hoogzwanger, onder de verfspetters en ietwat gestrest bij de verloskundige aangaf dat we nog verre van klaar waren voor de komst van de kleine, stelde ze me gerust. De wieg die nog in de grondverf stond; het zou wel loslopen." Als kersverse moeder deelt Kinderhulper Sietske over het belang van een goede en warme start voor ieder kind.

Lees verder

Scrooge is terug: 18 december live vanuit Leeuwarden!

Na een succesvolle eerste editie in Dordrecht, keert Scrooge Live in december 2021 terug! Omroep MAX en Nationaal Fonds Kinderhulp presenteren opnieuw een bijzonder televisiespektakel vol humor, zang en een actueel maatschappelijk thema. Met deze unieke televisie-uitzending vragen we aandacht voor kinderarmoede in Nederland.

Lees verder