fbpx

Het verhaal van... Mateo

In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Dit verhaal gaat over een veelbelovend 17-jarig talent, Mateo. Mateo wil zijn dromen najagen, maar soms kost het najagen van dromen geld. En dat heeft Mateo niet.

Lees verder

Het verhaal van... Demi

In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Dit verhaal gaat over Demi, een meisje dat in de noodopvang woont. Ze maakt zich zorgen of haar beugel er straks wel uit kan want dit brengt kosten mee. Kosten waar ze niet voor verzekerd zijn.

Lees verder

Het verhaal van... Sita

In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Sita is net 13 geworden en ervaart veel stress thuis. Haar ouders maken ruzie over geld en ze wordt gepest op school omdat ze joggingsbroeken draagt. Ze hoort er niet bij...

Lees verder

Het verhaal van... Lex

In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Lex, een 7 jarige jongetje met een chronisch zieke zus. Maar waar Lex nu vooral mee bezig is… Sinterklaas en wat hij allemaal op zijn verlanglijstje wil zetten!

Lees verder

Het verhaal van... Thomas

De stijgende prijzen in ons land zorgen voor stress en geldzorgen. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Thomas.

Lees verder

Het verhaal van... Lauren

De stijgende prijzen in ons land zorgen voor stress en geldzorgen. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Lauren.

Lees verder

Het verhaal van... Benthe

Volgens het Centraal Planbureau leven in 2024 bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Benthe.

Lees verder

Het verhaal van... Fay

Volgens het Centraal Planbureau leven in 2024 bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Fay.

Lees verder

Het verhaal van... Tess

Volgens het Centraal Planbureau leven in 2024 bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Tess.

Lees verder

Het verhaal van... Naomi

Volgens het Centraal Planbureau leven in 2024 bijna één miljoen mensen onder de armoedegrens. Dit heeft een enorme impact op honderdduizenden kinderen en jongeren. In deze rubriek geven wij een inkijkje in de verhalen van de kinderen die we helpen. Vandaag het verhaal van Naomi.

Lees verder