De VriendenLoterij steunt Kinderhulp al sinds 2000. Op deze pagina lees je meer over deze diepgewortelde samenwerking.

In het verleden hebben we al heel veel kinderen blij kunnen maken dankzij een bijdrage van de VriendenLoterij. Zo kunnen wij jaarlijks minimaal 50.000 kinderen helpen, met onder andere een Sinterklaascadeautje. Ook ontving Kinderhulp twee jaar geleden een prachtig eenmalig bedrag waarmee we Actie Zomerpret konden opzetten. Mede dankzij die gouden opstart konden we toen maar liefst 5.000 Zomerpretpakketten uitdelen aan kinderen die opgroeien in armoede.

Kortom: duizenden kinderen die tóch een Sinterklaascadeautje krijgen. Duizenden kinderen die tóch een beetje extra pret beleven en na de vakantie ook iets leuks kunnen vertellen. Wij zijn de VriendenLoterij en al haar trouwe deelnemers enorm dankbaar voor hun steun!

Update: de VriendenLoterij verlengt de samenwerking tot en met 2025.

Een onvergetelijke dag

De deelnemers van de VriendenLoterij maakt nog meer mogelijk. Zoals voor Senna en zijn familie.

Over de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Ook steunt zij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Lees meer over de VriendenLoterij

Speel mee voor Kinderhulp

Bij de VriendenLoterij heb je de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel je meespeelt. Je kunt dus ook voor Kinderhulp meespelen! Van jouw inleg gaat minimaal 40% direct naar Kinderhulp. Bovendien maak je kans op prachtige prijzen. Speel bewust 18+.

Speel mee voor Kinderhulp