Red Band is sinds 2020 partner van Kinderhulp en ondersteunt de actie Zomerpret. Zo kunnen ook gezinnen in armoede in de zomer wat meer pret beleven.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnog om deze video te kunnen bekijken.

Maaike Maagdenberg, Marketing Directeur:

“Red Band onderstreept het belang van pret. Met onze lekkere producten zorgen wij voor kleine genietmomenten in het dagelijks leven. We geloven dan ook oprecht dat pretmomentjes je positieve energie geven én je zo meer gedaan krijgt. Daarom willen we op een prettige manier een extraatje bieden aan degenen die het financieel minder goed hebben.”

Help je ook mee?

nieuwsitem persmoment 10 juli 600400

‘Red Band, als je voor pret bent!’

Als je in bent voor pret, moet je bij Red Band zijn. Zij roepen immers al jaren: ‘Red Band, als je voor pret bent!’. Daarom steunt Red Band de actie Zomerpret van Kinderhulp, waarbij ernaar gestreefd wordt om 5.000 kinderen in armoede te verrassen met een Zomerpretpakket. Hierin zitten allerlei leuke producten: van spelletjes tot leesboeken. Red Band draagt hier financieel aan bij, maar stelt ook een frisbee én een lekkere traktatie voor in het pakket beschikbaar.

RB logo rode tekst

De impact van het Zomerpretpakket

Het Zomerpretpakket helpt kinderen die helaas niet uitkijken naar de zomervakantie. De afleiding en gezelligheid van school valt weg en er zijn geen financiële middelen om leuke dingen te doen tijdens deze lange periode. Wat voor verhalen kunnen ze dan aan hun klasgenootjes vertellen op de eerste schooldag? Desiree was een van de ontvangers van het Zomerpretpakket. In de video vertelt ze over de impact van het pakket op haar en haar dochter.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnog om deze video te kunnen bekijken.