Vos Transport ondersteunt Kinderhulp en ons project, Kinderzwerfboek, door onder andere het kosteloos verzorgen van het transport van vele kinderzwerfboeken. Ook steunt Vos Transport ons project Actie Pepernoot met een mooie gift.

foto1

Vos is een middelgroot transportbedrijf en opereert al ruim 70 jaar zowel nationaal als internationaal en heeft vestigingen in Deventer, Ittervoort, Groningen en Alblasserdam. Vos is één van de duurzaamste transporteurs van Nederland en in het bezit van drie Lean & Green Stars. Naast transport verzorgt Vos ook Warehousing en Value added Services.

Professionaliteit, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid spelen een belangrijke rol binnen Vos. Met de gedachte om zowel een actieve als positieve bijdrage te willen leveren aan kinderen die opgroeien in armoede in Nederland, viel de keuze op Kinderzwerfboek en Nationaal Fonds Kinderhulp vrij snel.

trots op deze samenwerking

Roy van Verseveld van Vos Transport vertelt: “We wilden het niet te ver weg zoeken, omdat in ons eigen land ook genoeg te doen is! Als vader van een jonge drieling ben ik trots dat ik deze samenwerking heb mogen opzetten.!’

Voor meer informatie over Vos kijk eens https://vostransportgroup.com/

Logo Vos Transport 2014