ASN Bank ondersteunt Kinderhulp sinds 2014 en behoort tot de strategische partners van Kinderhulp. ASN Bank doneert jaarlijks een percentage over het bedrag dat op alle ASN Jeugdspaarrekeningen is gespaard. Dit past bij de missie van de bank: een rechtvaardige, duurzame toekomst voor iedereen. ASN streeft naar een samenleving zonder armoede, waarin iedereen onderwijs kan volgen en beschikt over goede huisvesting en gezondheidszorg. 

Hulp in 2022

Als er thuis weinig geld is, is een eigen bed, bureautje voor huiswerk of het volgen van een opleiding financieel niet altijd haalbaar. Jaarlijks helpt Kinderhulp duizenden kinderen op dit vlak. In 2022 financierde ASN Bank voor maar liefst 223 kinderen en jongeren hun opleiding, studiematerialen of ingerichte kinder- of tienerkamer.

Zo maakt geld gelukkig

Directeur Arie Koornneef: “De samenwerking met Kinderhulp is een logische keuze. In essentie gaat het er bij ASN Bank om dat we goed doen met het geld dat onze klanten ons toevertrouwen. Vandaar onze slogan ‘Zo maakt geld gelukkig’. Ook onze partnerorganisaties, zoals Kinderhulp, willen mensen gelukkig maken. Daarin steunen wij Kinderhulp graag. Want íeder kind dat zich gelukkiger voelt en een betere toekomst tegemoet gaat, is er één.”

Veronique danst haar droom dankzij ASN

Een paar jaar geleden werd de zeer talentvolle Veronique (14) geholpen met de kosten voor een dansvakopleiding aan het Koninklijk Conservatorium. Ze jaagt haar droom na om professioneel danseres te worden. Fantastisch!

Bekijk het verhaal van Veronique in de prachtige video.

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnog om deze video te kunnen bekijken.

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? Ilse de Voogd denkt graag met jullie mee. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0570-611899.