ASN Bank ondersteunt Kinderhulp sinds 2014 en behoort tot de strategische partners van Kinderhulp. ASN Bank doneert jaarlijks een percentage over het bedrag dat op alle rekeningen ASN Jeugdsparen samen is gespaard. Dit past bij de missie van de bank: een rechtvaardige, duurzame toekomst voor iedereen.

ASN Bank streeft naar een duurzame, rechtvaardige samenleving. Een samenleving zonder armoede, waarin iedereen onderwijs kan volgen en beschikt over goede huisvesting en gezondheidszorg. De samenwerking met Kinderhulp is dus een logische keuze.

Arie Koornneef, directeur: “In essentie gaat het er bij ASN Bank om dat we goed doen met het geld dat onze klanten ons toevertrouwen. Vandaar onze slogan ‘Zo maakt geld gelukkig’. Ook onze partnerorganisaties, zoals Kinderhulp, willen mensen gelukkig maken. Daarin steunen wij Kinderhulp graag. Want íeder kind dat zich gelukkiger voelt en een betere toekomst tegemoet gaat, is er één.

Hulp in 2022

Als er thuis weinig geld is, is een eigen bed en bureau of het volgen van een opleiding vaak financieel niet haalbaar. Jaarlijks helpt Kinderhulp honderden kinderen met het financieren van hun opleiding of de benodigdheden hiervoor, zoals werkkleding of schoolboeken. In 2022 konden we dankzij ASN Bank maar liefst 223 kinderen helpen. Met tóch die opleiding of ingerichte kinder- of tienerkamer.

Veronique danst haar droom dankzij ASN

Een paar jaar geleden werd de zeer talentvolle Veronique (14) geholpen die nu de dansvakopleiding aan het Koninklijk Conservatorium volgt. Ze jaagt haar droom na om professioneel danseres te worden. Fantastisch!

Bekijk het verhaal van Veronique in de prachtige video.