Niets gevonden.

Partners

Kinderhulp zoekt graag de samenwerking op, samen kunnen we immers nóg meer kinderen helpen om er ook gewoon bij te horen. En hoe langer we samen de schouders eronder zetten, hoe meer we kunnen bereiken. Benieuwd naar een samenwerking en direct meer weten? Contact dan onze fondsenwerver Ilse! Hieronder lees je meer over onze huidige partners.

 

Ilse de Voogd
Mail: ilse@kinderhulp.nl
Tel: 0570 – 645 602

 

 

Strategisch partner

Onze strategische partner steunt ons langere termijn en leveren een bijdrage aan onze doelstelling.

Themapartner

Onze themapartners leveren op langere termijn een thematische bijdrage aan onze doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan de Zomerpretpakketten.

Logo Koos Konijn die linkt naar de website

Klantenpartner

Onze klantenpartners leveren op langere termijn een bijdrage aan onze doelstelling door de inzet van de eigen klanten, denk aan doneren via verkoop of collectebussen in de winkelfilialen.

Productpartner

Onze productpartners leveren op langere termijn een bijdrage aan onze doelstelling door het geven van kortingen op producten die wij weer doorzetten naar de kinderen. 

Kinderhulp is onderdeel van Sam& voor alle kinderen

SAM& is het samenwerkingsverband tussen Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Stichting Jarige Job en Nationaal Fonds Kinderhulp. Samen zetten wij ons in voor de ruim 300.000 kinderen van 0 - 21 jaar die opgroeien in armere gezinnen. Hun ouders/verzorgers en/of betrokken professionals zoals leerkrachten kunnen bij SAM& terecht om de kind(eren) gewoon mee te laten doen door voorzieningen op het gebied van educatie, sport, cultuur, verjaardag, recreatie en overige zaken aan te vragen.

Lees verder >