fbpx

Op de fiets, voor een fiets

Vandaag gaat de campagne "Heel Holland Fietst" live. Team Jumbo-Visma en Decathlon vinden elkaar in de liefde voor fietsen, en willen zoveel mogelijk kinderen in armoede aan een fiets helpen. Geweldig!

Lees verder

Mooie donatie van partner Slagharen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft Kinderhulp afgelopen zondag een cheque uitgereikt van € 6.750. Dit mooie bedrag komt deels van de maandopbrengst van de Raccoon Lodge. Daarnaast werd een overnachting onder de achtbaan Gold Rush geveild.

Lees verder

Nederland zet tijdens Stapril ruim 810 miljoen stappen voor Kinderhulp

Door de hele maand april te wandelen hebben meer dan 2.700 deelnemers aan Stapril samen ruim 810 miljoen stappen gezet. Niet alleen een prachtige lichamelijke prestatie, maar ook één met hun hart. De hele maand vroegen de deelnemers aan Stapril aandacht - en sponsorgeld - voor Kinderhulp en alle kinderen en jongeren in Nederland die in armoede opgroeien.

Lees verder

Stapril 2021 van start

Vandaag is Stapril van start gegaan! Ruim 2.500 deelnemers gaan de hele maand april elke dag 10.000 stappen zetten. Niet alleen voor hun eigen gezondheid, maar ook voor alle kinderen en jongeren in Nederland die opgroeien in armoede. Kinderen zoals de 11-jarige Jaimy.

Lees verder

Geniet van Supergoedvuurwerk

Maar er is toch een vuurwerkverbod? Klopt! Daarom kun je dit jaar een virtueel vuurwerkpakket bestellen. Super veilig en super sfeervol. En niet onbelangrijk: de opbrengst gaat onder andere naar Kinderhulp.

Lees verder

Coop doneert 10.000 spellen

Een práchtige cheque van anderhalve meter ontvingen we van Coop, met daarop de belofte voor 10.000 gezelschapsspellen voor kinderen in armoede. Dankjewel Coop supermarkten!

Lees verder