Last van een Blue Monday winterdip? Klaar met sneeuw, vorst en kou? Daar weten wij wel iets op! Koop een warme muts van Kinderhulp. Daarmee houd jij jezelf lekker warm, en zorg je bovendien dat kinderen in armoede er warm(er) bijzitten. Want van elke verkochte muts gaat de volledige opbrengst direct naar hulp aan kinderen in armoede.

De aanvragen om hulp zijn op dit moment enorm, want deze winter staan duizenden kinderen letterlijk in de kou. Ondanks vorst en sneeuw moeten sommige kinderen in een dun jasje en op oude gympen naar school. Zij zitten verkleumd in de klas. Deze kinderen maken er het beste van, maar opgroeien in armoede laat diepe mentale sporen na. Laten we ze samen warmte geven!

Warme muts

Hoe? Koop een warme muts van Kinderhulp. De muts waarmee jijzelf én kinderen in armoede er warm bijzitten, want van elke verkochte muts à € 8,50 gaat de gehele opbrengst naar Kinderhulp. Geef direct warmte door een muts te bestellen in onze mutsenwebshop. En natuurlijk staat het je vrij om een extra donatie aan Kinderhulp te doen tijdens het betaalproces.

Ik koop direct een muts

BN’ers in actie

Leuk om te weten: een jaar geleden lanceerden we de warme muts, en konden we op de steun van vele BN’ers rekenen. We riepen 21 december 2022 uit tot ‘Warmste start van de winter’. Vele BN’ers deelden via hun socials een foto met de muts op. Onder anderen Winston Gerschtanowitz, Bridget Maasland, Owen Schumacher, Jan Dulles, Astrid de Jong, Desray, Jurgen van den Berg, Maaike Martens, William Rutten en Rudolph van Veen riepen heel Nederland op om warmte te geven aan kinderen in armoede. We kunnen wel spreken van een collectorsitem! En… op = op!

Webafbeelding BNer fotos 1
Ik wil ook zo'n muts