Met de campagne ‘Geef ze warmte’ wil Kinderhulp zoveel mogelijk kinderen een warme start in het nieuwe jaar geven. Om dit probleem bij iedereen onder de aandacht te brengen trappen we op woensdag 21 december de winter af met ‘De warmste start van de winter’ en de verkoop van onze ‘warm’ muts.

Nieuwsoverzicht warme mutsen in tekst

Deze winter staan duizenden kinderen letterlijk in de kou. En de aanvragen om hulp zijn op dit moment enorm. Verwarmingen blijven uit om kosten te besparen. En ook geld voor een warme jas of stevige schoenen ontbreekt. De kinderen maken er het beste van, maar opgroeien in armoede laat diepe mentale sporen na. Als we samen de schouders eronder zetten, kunnen we een heleboel kinderen een warme start in het nieuwe jaar bezorgen.

Warme muts

Nieuw in onze ‘Geef ze warmte’ campagne dit jaar is de enige echte warme muts. De muts waarmee jijzelf én kinderen in armoede er warm bijzitten, want van elke verkochte muts à € 14,95 gaat € 10,- naar Kinderhulp. Luid jij ook de winter in met deze warme muts? Draag bij aan een warme start voor iedereen door een muts te bestellen in onze mutsenwebshop.

Koop een muts

BN’ers in actie

Webafbeelding BNer fotos 1

Diverse BN’ers plaatsen op deze dag, via hun social media kanalen, een foto met de muts op. Onder anderen Winston Gerschtanowitz, Bridget Maasland, Owen Schumacher, Jan Dulles, Astrid de Jong, Desray, Jurgen van den Berg, Maaike Martens, William Rutten, Anouk Hoogendijk, Rudolph van Veen en Leslie Keijzer roepen hun Instagramvolgers op om warmte te geven aan kinderen in armoede.

Kinderhulp wenst je een warme winter en fijne feestdagen!

Leestip

Dagboek van moeder Fiona

Tijdens Scrooge Live vertelde moeder Fiona over haar geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt ze haar dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je dochtertje een zorgeloze jeugd wilt geven?

Lees verder

Dagboek van moeder Kathlijn

Tijdens Scrooge Live vertelde moeder Kathlijn over haar geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt ze haar dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je kinderen een zorgeloze jeugd wilt geven?

Lees verder