Kleur geven aan het leven van mensen, dat is de missie van Flexa Let’s Colour. Want Flexa gelooft in de positief veranderende kracht van kleur. En in samenwerking met Kinderhulp volgen een hoop kleurrijke activiteiten om kleur te geven aan kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. De kick-off vond plaats bij één van onze maatschappelijke organisaties: Pluryn in Oosterbeek.

Kleur op locatie

Flexa en Kinderhulp zochten een locatie waar zich kinderen bevinden die door Kinderhulp worden geholpen en die wel wat kleur kunnen gebruiken. Het werd Pluryn in Oosterbeek. Samen met de kinderen en jongeren op deze zorglocatie, zijn kleuren voor hun kamers gekozen. 

“Ik vind het echt heel mooi, vooral die donkere kant. Nu kan ik beter slapen!" – jongere

Odet van Winsen van Flexa: “Het is mooi om te zien hoe de jongeren enthousiast zijn over de kleuren en heel specifiek op zoek zijn. Zo kiezen best wat jongeren voor een donkere kleur. Dat geeft hen het gevoel dat in de avond en nacht er meer verduistering in hun slaapkamer is. En dat geeft rust. Mooi hoe kleur werkt: het brengt altijd een positieve verandering.”

Ook de gezamenlijke woonruimte kreeg een flinke make-over. Een rustgevende kleur en een prachtige muurschildering sieren de ruimte. Een jongere wijst naar het gele vlak bij de muur van het kantoor: “dat stuk vind ik echt dik”. Bekijk de video hieronder om alle voor- en na-beelden te zien!

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.

Koop kleur, Geef kleur

Vanaf 30 oktober tot en met 31 december loopt de campagne “Koop kleur, Geef kleur” van Flexa en Kinderhulp. Voor ieder Flexa blik gekleurde muurverf dat je koopt, wordt er één vierkante meter muurverf gedoneerd aan Kinderhulp. 

Maatschappelijke organisaties kunnen een verfpakket aanvragen, inclusief verfmaterialen, voor kinderen die wel een beetje kleur kunnen gebruiken. Er zijn prachtige, rustgevende en trendy kleuren beschikbaar voor de kinderen. Kleur heeft een bewezen effect op de gemoedstoestand en ontwikkeling van een kind. Op deze manier draagt Flexa een steentje bij aan het helpen van kinderen in Nederland die in armoede leven.

1410 Flexa KKGK KeyVisual A4 Liggend

Waar kun je de actie van Flexa tegenkomen?

Op honderden locaties door heel Nederland, zoals de lokale verfspeciaalzaak. Maar ook bij de bouwmarkten Gamma, Karwei, Praxis, Hubo of Kluswijs! Heb je dus nog een verfklus die al even ligt te wachten? Wacht niet langer en ga naar de verfspeciaalzaak of bouwmarkt bij jou in de buurt en koop gekleurde Flexa muurverf. Zo geef je tegelijkertijd kleur in de vorm van verf aan deze kinderen!

Stay tuned…

Er volgen nog veel meer kleurrijke acties met Flexa. Daarover later meer!

WEB Flexa

Leestip