In de maand december was het de tijd van het geven. En wat hebben jullie gegeven! De speciale Kinderhulpcadeaus zijn massaal verkocht: bossen bloemen, kerstboom engeltjes, kookboeken, warme sokken en kerstkaartjes. Benieuwd wat er allemaal onder de kerstboom heeft gelegen door heel Nederland?

De cadeautips die wij in december hebben aangeraden zijn enthousiast ontvangen. Dat snappen wij bij Kinderhulp helemaal. Want een cadeautje krijgt nóg meer betekenis als je hiermee tegelijkertijd iets goeds kan doen. Zoals Kinderhulp steunen!

We hebben een kleine opsomming voor je gemaakt:

  • 1567 keer hebben jullie een dierbare verrast met een feestelijk boeket van Topbloemen.nl en tegelijkertijd Kinderhulp gesteund.

  • De prachtige kerstkaartjes van Kleine Denkers zijn op 5063 deurmatten beland. De meest verstuurde kaart is de warme-wensen-kaart geweest van Gijs Gekko.

  • De kerstengeltjes van Atelier Mijn hebben geschitterd in menig kerstboom. Ruim 300 engeltjes hebben een prachtig, nieuw plekje gekregen.

  • En Bristol haalde met de superzachte, fijne en warme sokken maar liefst € 20.902,19 euro op! Hieronder de overhandiging van deze geweldige cheque.
Bristol 7252
Kinderhulper Ilse (l) ontvangt de waanzinnige cheque van Ilse (r) van Bristol

Cadeaus met betekenis

Het geven van deze cadeaus betekende veel meer dan alleen het geven van een geschenk aan een dierbare. Met dit cadeau droeg je tegelijkertijd bij aan een warme start voor kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. We hopen dat de ontvangers – en de gevers – heel veel plezier beleven van de cadeautjes!

Naast cadeaus, heel veel warmte

We zijn onze partners dankbaar voor het bedenken van deze warme, bijzondere acties gedurende de decembermaand. In actie voor Geef ze warmte, zodat we nóg meer kinderen in 2024 een warme start konden geven. Dat is jullie, partners & cadeaukopers, samen gelukt! Wil je meer lezen over de campagne Geef ze warmte en het totale eindresultaat? Lees hier het uitgebreide artikel.

écht een verschil

Door de samenwerking met onze partners helpen we heel veel kinderen aan iets groots of iets kleins. Samen verminderen we armoedestress en maken we écht een verschil!