December, de maand van de feestdagen! Tussen de drukte van werk en privé, moeten we niet vergeten om ruimte te maken voor warmte en gezelligheid. Het vinden van cadeautjes kan een uitdaging zijn… Cadeaustress! Geen zorgen, wij zijn er om te helpen. Want met de aanschaf van deze cadeaus tover je niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger, maar maak je ook een ander blij! Laat december niet zomaar voorbijgaan zonder een geweldig cadeau onder de boom, of op je eigen verlanglijstje.

1

Je zegt het met (Top)bloemen

Verras je dierbaren deze kerst met een feestelijk boeket en steun tegelijkertijd Kinderhulp. Voor elk boeket gaat er €2,50 naar Kinderhulp, én daar bovenop doet Topbloemen.nl er nog eens €2,50 bij. Waar wacht je nog op? Bezorg een lach op het gezicht van jouw dierbare!

Lieve kerstkusjes

Hoe mooi zou het zijn als elke kerstkaart die in Nederland verstuurd wordt, bijdraagt aan het helpen van kinderen die in Nederland in armoede leven? Een wens van Kleine Denkers, de bedenkers van het karakter Gijs Gekko en de kerstkaarten voor Kinderhulp. Wil je lieve kerstkusjes, een warme kerstwens of een dikke kerstknuffel versturen? Verstuur dan een kaartje van Gijs Gekko!

Voor alle (b)engeltjes

Atelier Mijn heeft voor Kinderhulp een kerstengeltje ontworpen, gemaakt van leer. Elk engeltje is uniek en handgemaakt. Atelier Mijn is een lokaal bedrijf in Waalwijk, waar dit jaar Scrooge Live plaatsvindt. Ze komen in actie om bij te dragen een aan onbezorgde jeugd voor kinderen die door Kinderhulp worden geholpen. Het engeltje zien ze dan ook als ‘beschermengeltje’ dat je kunt geven tijdens deze warme feestdagen. Geef een engeltje cadeau.

3

Koken met kerst?

Is een kookboek met kerst niet het ideale cadeau voor kookliefhebbers? Met ‘Elke dag lekker’ kan iedereen, elke dag een lekkere maaltijd op tafel zetten. En daarnaast is het een goed voornemen voor 2024 om wat vaker een lekker recept uit te proberen! Van elk boek gaat er ruim €10,- naar een kind in armoede. Bestel hier ‘Elke dag lekker’!

Warm cadeau

Bristol heeft hét perfecte, warme cadeautje: fijne sokken! Ze komen in actie met ‘In my shoes’ om ook dit jaar weer heel veel kinderen een warme start te geven in het nieuwe jaar. De gehele opbrengst van de verkochte sokken in Nederland wordt gedoneerd aan Kinderhulp. Wil jij er ook warm bij zitten deze kerst? Bestel hier deze sokken!

2

Veel shopplezier

We hopen je wat leuke cadeautips te hebben gegeven en daarmee: minder cadeaustress… Of is hiermee jouw eigen verlanglijstje alleen maar langer geworden? Ook wij bij Kinderhulp moeten toegeven dat verschillende items op onze eigen verlanglijstjes staan!

Leestips

Het dagboek van Jayson

Tijdens Scrooge Live vertelde Jayson (20) over zijn geldzorgen. De stress, de dilemma’s en vooral: het allerbeste ervan maken. Vandaag deelt hij zijn dagboek. Hoe is het als je de eindjes aan elkaar moet knopen, en voor het eerst op jezelf wil gaan wonen?

Lees verder