Misschien heb je het al gehoord in onze nieuwste radiospot… Jij kunt er heel gemakkelijk voor zorgen dat een kind dat opgroeit in armoede tóch van een zorgeloos dagje uit kan genieten. Hoe? Door je Air Miles te doneren!

Ontwerp zonder titel 10

Een dagje naar Beekse Bergen, Walibi of een avondje naar de bioscoop in de meivakantie? Deze dingen zijn helemaal niet vanzelfsprekend voor de ruim 300.000 kinderen en jongeren die in ons land in armoede opgroeien. Thuis is er geen geld voor extraatjes.

Doneer je Air Miles

Jij kunt ervoor zorgen dat zij, net als vriendjes en vriendinnetjes, tóch van een dagje uit kunnen genieten. Met jouw Air Miles kunnen wij dagjes uit inkopen. Zo maken we samen een gezin blij met een zorgeloos dagje pretpark, bezoek aan de dierentuin of middagje wegdromen in de bioscoop. Even ontsnappen aan de geldzorgen en mooie herinneringen maken met elkaar.

Ook gebruiken we de gedoneerde Air Miles voor Actie Zomerpret, zodat we kinderen ook tijdens die lange zomervakantie blij kunnen maken met een dagje onbezorgd plezier!

Dubbel bioscoopplezier

Onze partner Air Miles verdubbelt nu de eerste 1.000 bioscoopkaarten die worden gedoneerd, zodat we zoveel mogelijk gezinnen een heerlijk uitje kunnen geven.

“Jaaa, ik wou al mijn hele leven naar de bioscoop!”, riep de 6-jarige Julia bij het zien van de bioscoopkaartjes in haar Zomerpretpakket.

Doe je mee?

Doe je ook mee? Doneren kan al vanaf 1 losse Air Mile. Ga naar de website van Air Miles, log in en geef aan hoeveel Air Miles je wilt doneren. De rest regelen wij!

Ik doe mee
Ontwerp zonder titel 8

Leestip

Meer kleur met Flexa

Flexa en Kinderhulp komen in actie om kleur te geven aan kinderen in Nederland die in armoede opgroeien. De kick-off vond plaats bij één van onze maatschappelijke organisaties: Pluryn in Oosterbeek.

Lees verder