Webafbeelding HEMA

HEMA werkt elke dag aan een beter alledaags leven in een mooiere wereld. En die mooiere wereld, die begint natuurlijk bij de kinderen van nu. Dankbaar en trots zijn we, dat HEMA met haar klanten in actie komt voor Kinderhulp. Zo maken we samen vele kinderdromen waar deze winter!

Sinterklaas is weer in het land. Tot aan 5 december draait álles bij Kinderhulp om Actie Pepernoot. Zoveel mogelijk geld inzamelen, zodat we samen met onze partners en donateurs zoveel mogelijk kinderdromen waar kunnen maken. Tóch dat gevulde schoentje, en tóch die magische pakjesavond. Want ieder kind verdient toch de magie van 5 december?

HEMA klanten in actie

Ook HEMA komt met haar klanten in actie. Geweldig! Klanten van HEMA kunnen de punten van hun HEMA pas kosteloos doneren aan Kinderhulp. Een voucher van 50 punten of een voucher van 100 punten, iedere dag opnieuw. HEMA telt alle donaties bij elkaar op, en zet deze om in een financiële bijdrage voor onze winteracties Actie Pepernoot en Geef ze warmte. Dit kan oplopen tot wel €20.000. Of belangrijker: tot vele honderden Sinterklaascadeautjes en warme winters!

Doneer je punten

Doe jij niets met je HEMA punten? Doneer ze dan via de website of HEMA app.

Lees verder over de actie Doneer direct je punten

Tip! De HEMA punten die je in 2022 gespaard hebt, vervallen eind januari 2023. Zonde! Dan is doneren aan kinderen in armoede toch een prachtige bestemming?