fbpx

Meer Zomerpret met Squla

Door heel het land komen kinderen, volwassenen en bedrijven in actie voor Actie Zomerpret. Ook Squla zet zich in om kinderen een beetje extra pret te bezorgen. Dat doen ze niet alleen, want kinderen kunnen meehelpen. Speel nu de speciale quiz over Kinderarmoede, leer veel nieuwe dingen en kom tegelijkertijd in actie!

Lees verder

Zesduizend zomers vol pret

Dankzij onze fantastische donateurs, sponsoren, partners en vrijwilligers konden er maar liefst 6.000 Zomerpretpakketten gevuld worden deze zomer. Hartverwarmend dat hierdoor zoveel kinderen tóch kunnen genieten van een zomer vol pret! Dank jullie wel!

Lees verder

Burgemeester Meijers pakt eerste Zomerpretpakketten in

Zomervakantie = alle tijd van de wereld + leuke dingen doen. Toch? Niet voor iedereen… Voor veel van de ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. Daarom heeft Kinderhulp de Zomerpretpakketten in het leven geroepen! Vandaag werden de eerste pakketten ingepakt.

Lees verder

7.000 Zomerpretpakketten uitgedeeld!

Kinderhulp maakt deze zomer 7.000 kinderen blij met een Zomerpretpakket! Dankzij ontzettend veel steun van donateurs, sponsoren en partners hebben we de 5.000 Zomerpretpakketten van vorig jaar overtroffen. Wat fijn dat hierdoor nóg meer kinderen genieten van een zomer vol pret!

Lees verder

Dagboek van moeder Saïda

Moeder Saïda neemt je mee in hoe het is als je de eindjes aan elkaar moet knopen, maar ook je kinderen een zorgeloze jeugd wilt geven. De stress, de dilemma’s en vooral: er het allerbeste van maken. Wat is zomerpret voor Saïda en haar vijf kinderen?

Lees verder

Eerste Zomerpretpakketten ingepakt!

Voor veel van de ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. Dat moet anders! Daarom riep Nationaal Fonds Kinderhulp vier jaar geleden de Zomerpretpakketten in het leven. Vandaag werden de eerste pakketten ingepakt.

Lees verder