fbpx

Zevenduizend zomers vol pret

Dankzij onze fantastische donateurs, sponsoren, partners en vrijwilligers konden er maar liefst zevenduizend Zomerpretpakketten gevuld worden. Hartverwarmend dat hierdoor zoveel kinderen tóch kunnen genieten van een beetje extra pret deze zomer. Bedankt!

Lees verder

Meer Zomerpret met Squla

Door heel het land komen kinderen, volwassenen en bedrijven in actie voor Actie Zomerpret. Ook Squla zet zich in om kinderen een beetje extra pret te bezorgen. Dat doen ze niet alleen, want kinderen kunnen meehelpen. Speel nu de speciale quiz over Kinderarmoede, leer veel nieuwe dingen en kom tegelijkertijd in actie!

Lees verder

Zesduizend zomers vol pret

Dankzij onze fantastische donateurs, sponsoren, partners en vrijwilligers konden er maar liefst 6.000 Zomerpretpakketten gevuld worden deze zomer. Hartverwarmend dat hierdoor zoveel kinderen tóch kunnen genieten van een zomer vol pret! Dank jullie wel!

Lees verder

Burgemeester Meijers pakt eerste Zomerpretpakketten in

Zomervakantie = alle tijd van de wereld + leuke dingen doen. Toch? Niet voor iedereen… Voor veel van de ruim 300.000 kinderen en jongeren tot 21 jaar die in armoede opgroeien is de zomer een lange periode waarin ze weinig bijzonders meemaken. Daarom heeft Kinderhulp de Zomerpretpakketten in het leven geroepen! Vandaag werden de eerste pakketten ingepakt.

Lees verder