Door het hele land komen volwassenen én kinderen in actie om geld in te zamelen voor ‘Actie Zomerpret’. Grote acties, kleine acties… allemaal even prachtig! We lichten er een aantal uit.

Heartbeat4kids schitterde op het podium tijdens de musical “Op reis!”. De musical ging over een club die meedoet aan een prijsvraag en een reis hoopt te winnen door het uitvoeren van opdrachten. Met een collecte door de zaal kwamen ze in actie voor ‘Actie Zomerpret’.

1 1
Heartbeat4kids klaar voor de musical.

Feest bij IMPRES! Ter ere van het 20-jarig bestaan werd het kantoorpand omgetoverd tot feestlocatie. Voor dit feestelijke moment werd aan de gasten een donatie voor Kinderhulp gevraagd. Samen hebben zij het prachtige bedrag van 875 euro opgehaald.

2 1
Foto gemaakt door: Nathan Reinds

In het Kinderhulp magazijn wordt veel samengewerkt. Want de komende weken worden hier de Zomerpretpakketten ingepakt. In totaal komen ruim 150 vrijwilligers naar het magazijn om samen alle tassen te vullen met enorm veel zomerpret! Hiervoor komen diverse organisaties en bedrijven in actie, zoals Leergeld Amsterdam, Squla, State of Football, Firma Fiep en Lionsclub Arnhem.

3 1
Team van Squla steekt de handen uit de mouwen voor Actie Zomerpret.

We doen het écht samen

Hoe je in actie komt en hoeveel je ophaalt, dat maakt niet uit, want alles draagt bij. Bij Kinderhulp zijn we álle actievoerders en álle donateurs ontzettend dankbaar. Samen maken we het verschil voor kinderen die opgroeien in armoede. Met toch die leuke zomervakantie!

Help mee

Leestips