Niets gevonden.

De collecte

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien ruim 300.000 kinderen in ons land op in armoede. Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten.

Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken. Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. In 2020 zelfs voor de 60ste keer! Daarom willen we van deze collecte een spetterende gebeurtenis maken. 

Onze landelijke collecteweek in 2020 is van maandag 20 april t/m zaterdag 25 april. Help je mee met de collecte? Dat kan als collectant of door de collecte in jouw wijk te organiseren. Meld je aan als Plaatselijk Organisator of collectant via onderstaand formulier!

Help ons 2020 tot een onvergetelijk collectejaar te maken! 

 

Vader en zoon gaan collecteren voor Kinderhulp

Meld je aan als collectant of organisator!

Je hebt een veld foutief ingevuld! Kijk welk veld gedeeltelijk rood is geworden!

Je email is succesvol verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Let op: er wordt geen bevestigingsmail verstuurd!

Ben jij Plaatselijk Organisator?

Met jouw persoonlijke inloggegevens kan je via onderstaande link alle informatie vinden over de collecte en jouw rol daarin. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Neem dan contact op met de landelijk collecte-organisator via collecte@kinderhulp.nl

Collecteren voor een specifiek project?

Je kunt ook collecteren voor een bepaald project bij jou in de buurt of voor de maatschappelijke organisatie waarvoor je werkzaam bent. Afhankelijk van de situatie mag je dan 20% of 50% voor een eigen gekozen doel besteden.

Vragen?

Heb je vragen over de collecteweek? Neem dan contact op met onze landelijk collecte-organisatoren Diane en Rinske.

Diane Wilde en Rinske Meerdink
Mail: collecte@kinderhulp.nl
Tel: 0570 – 611 899