Niets gevonden.

Mogen wij 60 minuten van je tijd?

Een fiets, warme winterjas, zwemles of zelfs een gevulde broodtrommel... Voor de 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien is dit niet vanzelfsprekend. Met 60 minuten van je tijd kun je écht een verschil maken voor een kind dat opgroeit in armoede. Hoe? Word collectant voor Nationaal Fonds Kinderhulp! 

Maandag 20 tot en met zaterdag 25 april gaan duizenden mensen met een collectebus op pad om geld in te zamelen voor Kinderhulp. Dit jaar gebeurt dit zelfs voor de 6oe keer! Ook kun je dit jaar een digitale collectebus aanmaken, daarover volgt binnenkort meer informatie.  

Kinderhulp kan dankzij de collecte bijvoorbeeld een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een uitje en zwemles mogelijk maken. Voor een kind betekent dit erbij horen en kunnen meedoen met leeftijdsgenootjes. In 2019 konden we mede dankzij de collecte maar liefst 125.000 keer een kind helpen!  

Hoe meer collectanten, hoe meer kinderen we kunnen helpen. Daarom: mogen wij 60 minuten van je tijd? Meld je dan nu aan als collectant of als organisator van de collecte in jouw wijk of woonplaats. 

Namens kinderen als Joey bedankt!

Hulp aan kinderen als Joey

Joey (7) had weinig passende kleding en liep daardoor in te kleine kleding van andere kinderen. Met een beetje hulp vanuit Kinderhulp kon de jongen nieuwe kleding kopen, goede schoenen en een winterjas. Ook heeft hij voor het eerst een pet en wat is hij daar trots op!  

Nieuwe kleding voor Joey

Meld je aan als collectant of organisator!

Je hebt een veld foutief ingevuld! Kijk welk veld gedeeltelijk rood is geworden!

Je email is succesvol verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Let op: er wordt geen bevestigingsmail verstuurd!

Ben jij Plaatselijk Organisator?

Met jouw persoonlijke inloggegevens kan je via onderstaande link alle informatie vinden over de collecte en jouw rol daarin. Heb je nog geen inloggegevens ontvangen? Neem dan contact op met de landelijk collecte-organisator via collecte@kinderhulp.nl

Collecteren voor een specifiek project?

Je kunt ook collecteren voor een bepaald project bij jou in de buurt of voor de maatschappelijke organisatie waarvoor je werkzaam bent. Afhankelijk van de situatie mag je dan 20% of 50% voor een eigen gekozen doel besteden.

Vragen?

Heb je vragen over de collecteweek? Neem dan contact op met onze landelijk collecte-organisatoren Diane en Rinske.

Diane Wilde en Rinske Meerdink
Mail: collecte@kinderhulp.nl
Tel: 0570 – 611 899