Een dagje naar Beekse Bergen, Walibi of een avondje naar de bioscoop? Deze dingen zijn helemaal niet vanzelfsprekend voor ruim 300.000 kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Thuis is er geen geld voor extraatjes. Jij kunt ervoor zorgen dat een kind, net als vriendjes en vriendinnetjes, tóch van een dagje uit kan genieten. Hoe? Doneer jouw Air Miles!

Hoe het werkt?

Air Miles doneren aan een goed doel is al lange tijd mogelijk. Kinderhulp is één van de goede doelen waar jij jouw Air Miles aan kunt geven. Met deze Air Miles kunnen wij een “Dagje Uit” inkopen. Denk aan kaartjes voor de bioscoop, een pretpark of dierentuin. Daarnaast gebruiken wij de gedoneerde Air Miles voor Actie Zomerpret, zodat we kinderen ook tijdens de zomervakantie blij kunnen maken met een dagje onbezorgd plezier!

Doneer jouw air miles

Doe jij ook mee? Je kunt al vanaf 1 losse Air Mile doneren! Ga naar de website van Air Miles, log in en geef aan hoeveel Air Miles je wilt doneren.

Doneer nu

Samen sparen, samen beleven, samen delen.

In het voorjaar van 2023, is Air Miles gestart met een uitgebreide rebranding campagne. Als onderdeel van de campagne ‘Meer voor elkaar’, werden klanten opgeroepen om Air Miles te doneren aan Kinderhulp. Elke gedoneerde Air Mile van klanten aan Kinderhulp, werden verdubbelt* door Air Miles. Deze Air Miles zijn omgezet naar bioscoopkaarten, zodat wij zoveel mogelijk gezinnen een heerlijk uitje in de zomervakantie hebben kunnen geven!

Kinderhulp & Air Miles

Ter voorbereiding op deze campagne hebben we onze samenwerking verdiept en zijn we gaan kijken hoe we elkaar konden versterken om zoveel mogelijk Air Miles gedoneerd te krijgen. Want meer Air Miles = meer kinderen blij maken!

We hebben elkaar versterkt via social media, nieuwsbrieven, ads én een radiocommercial ingezet.

Er zijn 4.090.246 Air Miles gedoneerd, dus in totaal zijn er 3.673 bioscoopkaarten gedoneerd via de campagne ‘Meer voor elkaar’. Alle gedoneerde Air Miles zijn ingewisseld voor bioscoopkaarten, die we hebben verspreid onder gezinnen die dat extra goed kunnen gebruiken. Aan iedereen die gedoneerd heeft: ontzettend bedankt voor jouw bijdrage!

Teruglezen over de actie?