Als trotse nieuwe partner van Kinderhulp maakte Greetz in de zomer van 2022 een vliegende start! Greetz steunde Actie Zomerpret met een donatie, kwam met een team enthousiaste medewerkers Zomerpretpakketten inpakken, voorzag álle 6.000 pakketten van een zomerse gefrankeerde kaart en organiseerde een kaart-knutsel-workshop voor kinderen in armoede. En dat alles met nog veel meer mooie toekomstplannen in het achterhoofd!

Nieuwsoverzicht partnerpaginas
Enthousiaste Greetzmedewekers pakken honderden Zomerpretpakketten in

Bij Greetz draait het om persoonlijke aandacht voor degenen van wie je houdt. Het leven is immers een aaneenschakeling van bijzondere momenten. Greetz helpt mensen om anderen te laten zien dat ze om hen geven, en is daar trots op. Daar willen ze niet alleen hun klanten bij helpen, ze willen ook iets terugdoen voor de samenleving. Daarom investeert Greetz in Kinderhulp. Zo kunnen we samen voor momenten van vreugde zorgen!

Kinderzwerfboek

Ook voor het bijzondere project Kinderzwerfboek hebben de medewerkers zich ingezet, door zelf kinderboeken te gaan verzamelen om te doneren. Daarnaast hebben ze het Kinderzwerfboek team geholpen met het inpakken van de boekenpakketten voor onze zwerfstations. Hierdoor lagen er bij elk station begin oktober nieuwe boeken om te lezen tijdens de Kinderboekenweek.

Geld ophalen voor Kinderhulp

Naast alle hulp die we krijgen van de medewerkers, worden er ook interne en externe acties georganiseerd. Er zijn inmiddels 2 sample sales gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt van Kinderhulp én er is een speciale kerstkaartencollectie ingezet om geld op te halen voor de Geef ze warmte campagne!

Fantastisch doel

Sasha Watson, People Director bij Moonpig Group vertelt enthousiast: “Wij zijn blij om zo’n fantastisch doel te steunen. Wij weten dat veel jonge kinderen in armoede opgroeien en hierdoor ervaringen mislopen, zoals het uitoefenen van sport of het vieren van belangrijke feestdagen zoals sinterklaas en kerst. Door Kinderhulp te steunen, kunnen wij veel jonge kinderen die opgroeien in armoede ondersteunen.”

Greetz logo 01 RGB 0072 COLOUR
Greetz, onderdeel van Moonpig Group

Meer weten over samenwerken met Kinderhulp?

Overwegen jullie een samenwerking met Kinderhulp? Ilse de Voogd denkt graag met jullie mee. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0570-611899.