Niets gevonden.

Ja, ik steun kinderen in armoede in Nederland!

Eenmalig
Per maand
Per jaar
€ 10,-
€ 20,-
€ 50,-
€ 100,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Ieder kind moet erbij kunnen horen. Ook kinderen die opgroeien in armoede. Vind jij dat ook? Je kunt deze kinderen helpen met een bijdrage. Eenmalig of structureel, een klein of groot bedrag, elke euro telt!

Ieder kind verdient een mooie toekomst
Kinderhulp zet zich in voor kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Dat zijn heel veel kinderen, ruim 300.000 kinderen tot 21 jaar, die vaak niet mee kunnen doen met leeftijdsgenoten en regelmatig volwassen zorgen hebben. Wij helpen deze kinderen met dingen die voor anderen heel gewoon lijken, maar voor hen een groot verschil maken. Denk aan een fiets, een dagje uit of een bijdrage voor een opleiding, waarmee ook zij een kans krijgen om hun droombaan te verwezenlijken.

Coronacrisis
Het is door de coronacrisis voor iedereen nu een bizarre en stressvolle tijd. Des te meer geldt dat voor gezinnen die in armoede leven. Wij zien nu al een stijgende tendens in aanvragen voor school- en spelmateriaal en doen er alles aan om hierin te kunnen voorzien. Om zo de druk en stress die deze gezinnen ervaren iets te kunnen verlichten.

Help jij mee? Samen komen we steeds dichter bij de dag dat ieder kind erbij hoort!

 

Collecteer!

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp.

Wil jij ook meehelpen? De ruim 300.000 kinderen die in Nederland in armoede leven, kunnen je hulp goed gebruiken.

Start een actie

Doe jij mee aan een sportief evenement, verkoop je muffins in de kantine of organiseer je een veiling?

Start een actie voor Kinderhulp en haal zo geld op voor kinderen in Nederland die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Jouw creatieve ideeën zijn welkom.