Niets gevonden.

Ja, ik steun kinderen in armoede in Nederland!

Eenmalig
Per maand
Per jaar
€ 10,-
€ 20,-
€ 50,-
€ 100,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.
Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Ieder kind moet erbij kunnen horen. Ook kinderen die opgroeien in armoede. Vind jij dat ook? Je kunt deze kinderen helpen met een bijdrage. Eenmalig of structureel, een klein of groot bedrag, elke euro telt!

Ieder kind verdient een mooie toekomst
Kinderhulp zet zich in voor kinderen die in ons land in armoede opgroeien. Dat zijn 1 op de 9 kinderen, 398.000 kinderen tot 21 jaar, die vaak niet mee kunnen doen met leeftijdsgenoten en regelmatig volwassen zorgen hebben. Wij helpen deze kinderen met dingen die voor anderen heel gewoon lijken, maar voor hen een groot verschil maken. Denk aan een fiets, een dagje uit of een bijdrage voor een opleiding, waarmee ook zij een kans krijgen om hun droombaan te verwezenlijken.

Help jij mee? Samen komen we steeds dichter bij de dag dat ieder kind erbij hoort!

 

Noah

Noah is een jongen met ambitie. Maar voor kinderen die in armoede leven is het niet vanzelfsprekend dat zijn hun ambities waar kunnen maken. Met hulp van Kinderhulp kan dat wel.

Start een actie

Start een actie, op de sportclub of in de buurt. Zo haal je geld op voor kinderen in Nederland voor wie een leuke zomervakantie niet vanzelfsprekend is.