Niets gevonden.

Ja, ik steun kinderen in armoede in Nederland!

Ieder kind moet erbij kunnen horen. Ook kinderen die opgroeien in armoede. Dat vind jij toch ook?! Help deze kinderen met een bijdrage, eenmalig of structureel. Elke euro telt!

Met jouw bijdrage kunnen ze bijvoorbeeld ook met de fiets naar school, een opleiding volgen, leren zwemmen of genieten van de zomer met een Zomerpretpakket. Want helaas is een leuke vakantie voor 1 op de 9 kinderen in Nederland niet vanzelfsprekend. Kinderen zoals Julia, bij wie er thuis geen geld is voor de camping, het zwembad of dagjes uit. Voor hen lijkt de zomer een eeuwigheid te duren en na de vakantie keren ze terug naar school zonder mooie verhalen… Zullen we er samen voor zorgen dat geen enkel kind zich meer alleen en buitengesloten voelt?

 

 
Voetbalplezier 

Met een donatie van €15,- kun je een kind al blij maken met een voetbal.  

 

 

Waterpakket 

Met een donatie van €30,- kun je een kind al blij maken met een waterpakket.

 

 

Dagje dierentuin 

Met een donatie van €65,- kun je een kind al blij maken met een bezoek aan een dierentuin, inclusief openbaar vervoer. 

 

 

Zomerpretpakket 

Met een donatie van bijvoorbeeld €250,- kun je een kind blij maken met een compleet Zomerpretpakket. In dit pakket zitten alle spullen die een kind nodig heeft om zich te vermaken in de zomer.

Eenmalig
Per maand
Per jaar
€ 15,-
€ 30,-
€ 65,-
€ 250,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.
Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.

Zomerpret

Zes weken lang geen school, met het hele gezin op vakantie, dagjes uit en veel leuke dingen doen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor 1 op de 9 kinderen is dit helaas anders.

Start een actie

Start een actie, op de sportclub of in de buurt. Zo haal je geld op voor kinderen in Nederland voor wie een leuke zomervakantie niet vanzelfsprekend is.