Niets gevonden.

Ja, ik steun kinderen in armoede in Nederland!

Ieder kind moet erbij kunnen horen, ook de kinderen die in armoede opgroeien. Dat vind jij toch ook? Help deze kinderen met een bijdrage, eenmalig of structureel. Alles is zeer welkom! Met jouw bijdrage kunnen ze ook met de fiets naar school, genieten van een dagje naar de dierentuin, of een opleiding volgen. Zo komen we samen steeds dichterbij de dag dat ieder kind erbij hoort!

Voor Kodi betekent een fiets de wereld
Kodi (8) loopt elke dag naar school. Dat is ver lopen. Veel liever zou Kodi op de fiets gaan. Zeker als het ’s ochtends nog donker is. Maar zijn fiets is een jaar geleden gestolen en zijn moeder heeft écht geen geld om een andere te kopen.

Als zijn vriendjes na schooltijd nog even naar de crossbaan fietsen, loopt Kodi in zijn eentje naar huis. Ook zijn grote passie, voetbal, kan hij nu niet meer uitoefenen omdat het voetbalveld te ver is om te lopen. Laatst moest hij zelfs een feestje missen omdat het net buiten de stad werd gevierd. Dat was écht een verdrietige dag.

Toen Kodi 6 was, gingen zijn ouders scheiden. Hij verhuisde van een mooie eengezinswoning naar een krappe flat waar hij nu met zijn moeder woont. Zijn vader heeft hij al lang niet meer gezien: deze kampt met schulden én een ernstige depressie. Hij mist zijn vader wel, maar de ruzies van vroeger zijn gelukkig voorbij. Zijn moeder Marja doet haar best. Ze werkt hard, maar heeft al het geld nodig voor de vaste lasten en het aflossen van schulden. Dat Kodi steeds vaker buiten de boot valt, bezorgt haar slapeloze nachten.

Wil jij ervoor zorgen dat kinderen als Kodi weer mee kunnen fietsen met hun vriendjes? Vul het formulier hiernaast in voor een donatie. Elk bedrag telt!


*het verhaal van Kodi is gebaseerd op waarheid, wegens privacy worden een andere naam en foto gebruikt

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenmalig
Per maand
Per jaar
€ 10,-
€ 30,-
€ 50,-
€ 100,-
Anders
iDeal
Incasso

Gegevens worden niet aan derden verstrekt en alleen door Nationaal Fonds Kinderhulp gebruikt om uw donatie in ons bestand op te nemen.