Niets gevonden.

Helpen als bedrijf

Ruim 300.000 kinderen groeit in Nederland op in armoede: een onbevangen jeugd of een sociaal vangnet kennen ze niet, volwassen zorgen wel. Niemand die een fiets voor ze koopt als deze kapot is gegaan of helpt met het schilderen van hun kamer als ze het huis uit gaan. Ze slaan verjaardagen en feestdagen over, lopen in de winter nog in dunne zomerkleren…  

Nationaal Fonds Kinderhulp maakt voor hen een verschil.
Maar dat kunnen we niet alleen… Help je mee?

Er zijn tal van manieren waarop je kinderen die in Nederland in armoede leven kunt helpen. We hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet, maar misschien heb je zelf een heel leuk en creatief idee. Wij horen heel graag van je. Neem vandaag nog contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden graag met je!

Ilse de Voogd, Fondsenwerver zakelijke markt
Mail: ilse@kinderhulp.nl 
Tel: 0570 – 645 602 

 

Geef geld

Wil je als organisatie goed doen? Daar zijn wij én de kinderen - die nu niet kunnen meedoen - heel blij mee! Elke euro telt!

Een donatie kan je overmaken naar rekeningnummer NL80 INGB 0000 404040 t.n.v. Nationaal Fonds Kinderhulp.

Als jouw organisatie een BV is, kun je ook zakelijk geven vanuit de BV (voor een eenmanszaak, CV en VOF gelden de regels van particuliere giften).

Doneer in natura

Bij Kinderhulp kun je niet alleen terecht voor een gift in geld, maar ook voor een passende gift in natura.

Entreekaarten voor een pretpark of bioscoop zijn enorm gewild, een lunch- of dinerbon voor een leuk (gezins)uitje is heel bijzonder, maar denk ook aan de inhoud van de Zomerpretpakketten of spullen voor een (nieuwe) kamerinrichting.

Neem voor een gift in natura liefst eerst contact op met ons om af te stemmen waar onze kinderen & jongeren het meest blij van worden.

 

(Her)verdeel jouw budget

Wat geef ik mijn werknemers dit jaar als blijk van waardering? Die vraag komt elk jaar terug. Wat denk je van een donatie aan een goed doel?

Geen gesjouw met flessen wijn, schrijf een vrolijke kaart aan al je relaties en vertel dat je ervoor gekozen hebt om dit jaar te schenken aan Kinderhulp (neem de eindejaarsactie van Faber Audiovisuals als voorbeeld).

Geef je medewerkers de keuze om hun Sint-kado en Kerstpakket om te zetten in een donatie aan Kinderhulp! We denken heel graag met je mee. 

 

Kinderkookboek als cadeau

Kinderhulp heeft een nieuw en vrolijk kookboek op de markt gebracht in november 2018! Een supercadeau voor je werknemers, collega's en relaties. 

Meer dan de helft van de opbrengst van elk kookboek gaat direct naar kinderen in armoede. 

Daarnaast kun je voor een kleine meerprijs de kookboeken door het fantastische team van de sociale werkplaats in Deventer laten inpakken. Dan heb je direct een feestelijk cadeau in huis! Mail ilse@kinderhulp.nl jouw bestelling door of ga naar de bestelpagina: kinderkookboek.

Geef een dagje uit met Air Miles

Jij krijgt ze gratis en ze zijn zo welkom bij Kinderhulp! 200 Air Miles hebben een waarde van €1 en hiervoor kopen wij entreekaarten voor pretparken, dierentuinen en bioscopen in door heel Nederland.

Doneer je Air Miles en geef kinderen in armoede een onvergetelijke dag!

Samen maken wij het verschil; spaar Air Miles met je hele bedrijf en je zult zien dat de Mile-meter snel oploopt! Reken eens uit hoeveel kinderen jullie hier onverwachts heel blij mee maken!

Start een actie

Doe jij mee aan een sportief evenement, verkoop je muffins in de kantine of organiseer je een veiling? Start een actie voor Kinderhulp en haal zo geld op voor kinderen in Nederland die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Speciaal voor alle fanatieke actievoerders hebben wij een actieplatform ingericht. Het leuke aan dit platform is dat je kunt kiezen voor welk project van Kinderhulp je een actie gaat starten. Zo weet je precies waar je het voor doet, zorgen jullie actiefoto’s voor nog meer betrokkenheid en kan je zien hoeveel geld jullie samen hebben opgehaald! 

Collecteer samen

Heb jij sterke armspieren en doe je graag iets voor de ruim 300.000 kinderen die in ons land in armoede opgroeien? Word dan met jouw team collectant van Kinderhulp!

Door armoede komen veel gezinnen en kinderen in de financiële problemen. Wij vinden dat geen enkel kind buitengesloten mag worden door armoede. Ben je het daar mee eens? Start met een broodje samen, struin met je team een woonwijk door voor 1 à 2 uur en sluit de collecte af met een gezellig drankje. Dat is pas teambuilding.

Bestel de GoedeDoelenBox

Op elke afdeling in jouw kantoor een box met zoete- of gezonde snacks, waarvan 60% van de winst wordt gedoneerd aan Kinderhulp?!

Het team van de GoedeDoelenbox werkt zoveel mogelijk met mensen die minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. En zij willen graag samen met jouw organisatie wat doen aan de (verborgen) armoede in Nederland. Bestel de GoedeDoelenBox en laat jouw werknemers op een lekkere manier kennismaken met Kinderhulp!

Help structureel

Kinderhulp zoekt graag de samenwerking op, samen kunnen we immers nóg meer kinderen helpen om er ook gewoon bij te horen.

Hoe langer we samen de schouders eronder zetten, hoe meer we kunnen bereiken. Benieuwd naar een samenwerking? Bekijk hier onze huidige partners of neem direct contact op met onze fondsenwerver Ilse.