Welk kind kijkt er niet naar uit: pakjesavond?! De gezelligheid, zoetigheid en de blijdschap. Maar als je opgroeit in armoede (1 op de 12 kinderen in Nederland) zit een cadeautje van de Sint er niet in. Het geld is er simpelweg niet.

Met Actie Pepernoot zorgen wij samen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond. Via maatschappelijke organisaties, die bij ons een aanvraag voor een kind indienen, krijgen ouders of verzorgers een cadeaubon van € 25,- om een prachtig cadeau uit te zoeken.

85.309 hele grote glimlachen!

Samen hebben we met Actie Pepernoot in 2021 heel veel kinderen kunnen betoveren met de magie van 5 december. Maar liefst 85.309 (!) kinderen beleefden tóch een magische pakjesavond! Dat zijn 85.309 hele grote glimlachen, grootse verhalen voor op school en ontelbare uren speelplezier.

Dit hadden we niet kunnen realiseren alle andere donateurs, bedrijfssponsors én de onmisbare hulp van de deelnemers van de VriendenLoterij. Namens alle geholpen kinderen – en het hele team van Kinderhulp – een groot dankjewel!

Blijf je helpen?

Actie Pepernoot

Wil je meer weten over Actie Pepernoot? Lees dan via onderstaande button verder!

Lees verder