Welk kind kijkt er niet uit naar die magische pakjesavond?! Maar als je opgroeit in armoede, zit een cadeautje van de Sint er niet in. Het geld is er simpelweg niet. En die magie dus ook niet…

Met Actie Pepernoot zorgen wij samen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje van Sinterklaas krijgen. Via maatschappelijke organisaties, die bij ons een aanvraag voor een kind indienen, krijgen ouders of verzorgers een bon van € 25,- om zelf een prachtig cadeau uit te zoeken.

We hebben tienduizenden kinderen geholpen!

Dankzij onze fantastische donateurs en partners konden tienduizenden kinderen in 2022 tóch pakjesavond vieren. Dank jullie wel!

Kinderhulp wil nóg meer kinderen helpen. Want ook dit jaar was de belangstelling voor Actie Pepernoot ontzettend groot. We willen kinderen écht geen nee verkopen. Dat krijgen ze al te vaak te horen. Wil jij ons (blijven) steunen? Doneren kan nog steeds. Eenmalig, ieder kwartaal of iedere maand. Jouw steun als donateur van Kinderhulp is harder nodig dan ooit!

Help je mee?

Actie Pepernoot

Wil je meer weten over Actie Pepernoot? Wanneer en waarom deze actie is ontstaan? En hoe moeder Sylvia de hulp van Actie Pepernoot heeft ervaren? Lees dan via onderstaande button verder!

Lees verder