Welk kind kijkt er niet naar uit: pakjesavond?! De gezelligheid, zoetigheid en de blijdschap. Maar voor 1 op de 12 kinderen in Nederland zit een cadeautje van de Sint er niet in. Het geld is er simpelweg niet.

Met Actie Pepernoot zorgen wij samen dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond. Via maatschappelijke organisaties, die bij ons een aanvraag voor een kind indienen, krijgen ouders een cadeaubon van € 20,- om een prachtig cadeau uit te zoeken.

Magische pakjesavond voor ruim 75.000 kinderen

Ook dit jaar hebben we met Actie Pepernoot heel veel kinderen kunnen betoveren met de magie van 5 december. Bij meer dan 75.000 kinderen werd tóch aangeklopt met een Sinterklaascadeautje.

We maakten samen voor deze kinderen niet alleen een Sinterklaascadeautje mogelijk. Bovenal gaven we ze een onvergetelijke avond, een grote glimlach, uren speelplezier en grootse verhalen voor op school. Dit hadden we niet kunnen realiseren zonder jou, alle andere donateurs, bedrijfssponsors én de onmisbare hulp van de deelnemers van de VriendenLoterij. Wat zijn we iedereen die gesteund heeft – via een donatie of door onze berichten te delen – ontzettend dankbaar!

Blijf jij Kinderhulp steunen?

Sylvia & Ravi

Hoe leg je aan je zoontje van 5 jaar uit dat Sinterklaas niet echt geld heeft voor een Sinterklaascadeautje? Sylvia doet haar dappere verhaal..