Niets gevonden.

89.977 kinderen blij met een cadeau van de Sint

Met Actie Pepernoot zorgen wij ervoor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond, want voor 1 op de 12 kinderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. 

Ons doel in 2019 was om 80.000 kinderen een magische pakjesavond te geven. Dankzij alle donaties en steun werd er bij 89.977 kinderen tóch op het raam geklopt door de Sint. Ontzettend bedankt! 

Blijf je ons steunen?

Kinderhulp helpt kinderen én jongeren tot 21 jaar die in ons land in armoede opgroeien. Wij vinden dat zij er ook bij moeten horen, maar helaas is dit voor een heleboel kinderen niet zo vanzelfsprekend. Kinderhulp helpt hen door simpele dingen zoals zwemlessen, een dagje uit, een fiets, Sinterklaascadeautje, opleiding, leesboek of een laptop mogelijk te maken.

Vind jij ook dat armoede geen reden mag zijn dat kinderen buitengesloten worden? Dan kun jij ons op heel veel verschillende manieren helpen. Denk bijvoorbeeld aan het opzetten van een actie met je school of bedrijf, doe een eenmalige of structurele donatie of loop mee met de collecte van 20 t/m 25 april

Jordy & Tamara

Hoe ga je de decembermaand in als er eigenlijk al niet eens genoeg geld is voor een warme maaltijd elke avond? Jordy en Tamara gaven ons vorige maand, enorm moedig, een kijkje in hun leven... Hun verhaal heeft veel losgemaakt, er kwamen ontzettend veel mooie reacties. En dankzij donaties konden hun kinderen ook de magie van pakjesavond ervaren. Bekijk onderstaande twee video's. 

Een magische pakjesavond voor Sylvana en haar gezin

Vorig jaar, in het weekend voor Sinterklaas, gingen wij samen met een team van de NOS op bezoek bij Sylvana en haar gezin. Daar zagen we met eigen ogen dé magie van pakjesavond: dolblije kindjes en een glimlach op het gezicht van ieder lid van het gezin.

Door schulden uit het verleden moet het gezin van Sylvana van 80 euro per week rondkomen. Dan is het erg lastig om wat over te houden voor cadeautjes van de Sint. Sylvana vertelde ons: “Geloof me, ik probeer iedere maand weer een klein bedrag apart te houden voor verjaar- en feestdagen. Maar er komt altijd wel wat tussendoor: schoenen of ondergoed voor de kinderen bijvoorbeeld en helaas heeft onze dochter ook medicijnen nodig waar we een eigen bijdrage voor moeten betalen. Er zijn dus altijd momenten waarop dat geld harder nodig is… Ik ben Nationaal Fonds Kinderhulp zo ontzettend dankbaar voor deze ervaring, voor onszelf en natuurlijk de kinderen.”

Doe een donatie

Eenmalig
Per maand
€ 10,-
€ 20,-
€ 40,-
€ 60,-
Anders
iDeal
Incasso
Kijk uw postcode nog eens na.
Kijk uw huisnummer nog eens na.Je dient akkoord te gaan met het verwerken van je persoonsgegevens zoals vermeld in de privacyverklaring om verder te gaan.