Een lekkere en nieuwe partner van Kinderhulp is Theha, producent van het bekende Nederlandse Theunisse kokosbrood. Voor veel mensen standaard op tafel tijdens het ontbijt en de lunch. Misschien wel de leukste kleuren en lekkerste smaken voor een snel belegde boterham!

Wie goed doet…

Bij Theha werkt een klein team gepassioneerde mensen en worden natuurlijke hulpbronnen zo efficiënt en slim mogelijk gebruikt. En werken ze continu aan het verbeteren en optimaliseren van hun mensen, processen en machines. Niet altijd even makkelijk, maar duurzaamheid en goed doen, is voor Theha belangrijk, dat zit in hun DNA! Alleen zo kunnen we samen de wereld een stukje beter maken. Theunisse kokosbrood heeft veel jeugdige fans, en daarom heeft Theha veel oog voor kinderen die opgroeien in armoede in ons land. En zijn ze partner van Kinderhulp geworden!

De hulp

Dankzij Theha komt Kinderhulp bij duizenden kokosbroodgenieters thuis met de boodschappen die zij doen én dus op de eettafel. Kinderhulp staat namelijk op de komende 500.000 verpakkingen van Kokosbrood. En ook in de reclame-materialen van kokosbrood geeft Theha extra aandacht aan Kinderhulp. Daarmee kunnen we dus heel veel mensen vertellen over het werk dat we doen én vragen om hulp, het liefst in de vorm van een gift.

Daarnaast doneert Theha duizenden doosjes kokosbrood! Kinderhulp zorgt dat dit broodbeleg, via o.a. de Voedselbank, heel dankbaar terecht komt bij gezinnen met kinderen die in armoede leven.

Foto van het overhandigen van de eerste pakjes kokosbrood aan de voedselbank
De eerste pakjes kokosbrood zijn overhandigd aan de Voedselbank.