Niets gevonden.

Projecten

421.000 kinderen leven in armoede en dat is niet niets. Kinderhulp heeft daarom verschillende projecten waarmee we alle kinderen de mogelijkheid geven om erbij te horen, van een Sinterklaascadeau en een fiets tot aan spulletjes om hun kamer leuk mee in te richten.

Actie Pepernoot

December is voor veel kinderen helemaal geen feestje. Kinderhulp zorgt er met Actie Pepernoot voor dat kinderen die in armoede opgroeien tóch een cadeautje krijgen op pakjesavond.

Lees meer >

 

De collecte

Van 16 t/m 21 april gaan er duizenden mensen langs de deuren om geld in te zamelen voor de 421.000 kinderen in Nederland die in armoede leven. 

Lees meer >

Kansen voor alle Kinderen

Schoolreisjes of sporten, het lijkt zo gewoon, maar niet alle kinderen en jongeren kunnen dit. Wij hebben daarom samen met andere kinderfondsen de handen ineen geslagen.

Lees meer >

ANWB Kinderfietsenplan

Sinds 2015 werkt de ANWB samen met Kinderhulp om fietsen in te zamelen, op te knappen en aan kinderen te geven die hem heel goed kunnen gebruiken.

Lees meer >

Project Jongeren en Schuld

Kinderhulp is in 2016 gestart met het driejarige ontwikkelproject ‘Jongeren en Schuld’, samen met het lectoraat Armoede en Participatie van de HvA .

Lees meer >

Zomerpret

Een kind dat niet kan meepraten op school na de zomervakantie voelt zich alleen en buitengesloten. Daarom komt Kinderhulp in de zomer van 2017 voor het eerst met het Zomerpretpakket.

Lees meer >

Superspetters voor iedereen!

Een zwemdiploma lijkt zo vanzelfsprekend, maar is dat helaas niet voor alle kinderen. In samenwerking met het Jeugdsportfonds en de KNZB zijn wij daarom in 2015 het project Superspetters voor iedereen gestart.

Lees meer >

Het PlonsFonds

Samen met Ladies’ Circle De Leest heeft Kinderhulp het PlonsFonds opgericht zodat ook kinderen uit financieel beperkte gezinnen een zwemdiploma kunnen behalen.

Lees meer >

Kinderzwerfboek

Kinderzwerfboek is een project waarbij wij alle kinderen willen stimuleren, alsmede de kans willen geven, om thuis en in de vrije tijd boeken te lezen. 

Lees meer >