Voor veel kinderen in armoede heeft onze partner Tricorp Workwear de afgelopen drie jaar het verschil gemaakt. Tóch die nodige bril, set nieuwe kleding of fiets. En ook vele onvergetelijke dagjes uit maakte Tricorp mogelijk. Van een voetbalwedstrijd bij Willem II tot een dagje racen met Tom Coronel en van surprises knutselen tot een ijshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers. En hoewel Tricorp zich voor Kinderhulp blijft inzetten op het vlak van sportieve activiteiten, nemen Kinderhulp en Tricorp – na drie jaren van intensieve samenwerking – afscheid van elkaar als partners.  Maar niet zonder een groot ‘dankjewel!’ en een terugblik op een aantal hoogtepunten!

Op de tribune bij Willem II

Tot twee keer toe mochten vele kinderen genieten van een Eredivisie wedstrijd bij Willem II. Ruim 300 kinderen die met hun vader of moeder aanschoven op de voetbaltribune. Wat een belevenis!

Een vol stadion, uitzinnige mensen en een spannend duel. Voor veel kinderen een grote droom om eens een live voetbalwedstrijd mee te maken. Iets dat vaak bij dromen blijft, als er thuis weinig geld is voor leuke dingen. En als je dan toch kan gaan, dan vergeet je dat niet snel meer! “Onze zoon vond het geweldig!” luidde een van de vele enthousiaste reacties. En ook de Willem II sjaal die door Tricorp cadeau werd gedaan zorgt nog lange tijd voor mooie herinneringen. Lees meer…

Karten met Tom Coronel

Wie wil dat nou niet? Karten met Tom Coronel! 60 kinderen hadden de middag van hun leven. Onder leiding van een echte raceprof snelheid maken en de bochten doorvliegen in een kart. Én na afloop van deze geweldige activiteit samen wat lekkers eten en met een mooi aandenken – en een hoofd vol avonturen en wilde verhalen – weer naar huis.

karten met tom coronel dankzij tricorp

Tilburg Trappers

150 kinderen waren door het dolle heen. Na een middag schaatsen – inclusief koek en zopie – stond er een spannende wedstrijd op het programma. Een echte ijshockeywedstrijd van de Tilburg Trappers. Wat een ervaring, wat gaat dat er fanatiek aan toe!

Surprises én cadeaus

Tijdens een gezellige knutselmiddag vol versnaperingen konden kinderen uit Tilburg hun Sinterklaassurprise in elkaar knutselen. Speciaal voor kinderen die in groep 7 of 8 op school lootjes trokken, maar waar thuis geen geld is voor dit soort activiteiten. En waar hulp van ouders op dit vlak lastig is, omdat zij veel grotere zorgen aan hun hoofd hebben. Tricorp en Kinderhulp sprongen bij. Van knutselspullen tot Sinterklaascadeaus; alles werd geregeld. Zodat ook zij met een prachtige én gevulde surprise op school verschenen en met hun klasgenoten konden meedoen op 5 december. Lees meer…

En nog veel meer…

Naast deze – en nog vele andere – fantastische activiteiten heeft Tricorp ook nog circa 400 kinderen gesteund op andere vlakken. Bijvoorbeeld met een dagje uit met het hele gezin, een tas, een bril, een set nieuwe kleding, een fiets. Geweldig! Het lijkt zo gewoon maar is zó bijzonder.

Bedankt!

Tricorp, namens alle kinderen enorm bedankt voor jullie hulp de afgelopen jaren!