Juni ambassadeursmaand – Iedere week deelt één van onze ambassadeurs zijn of haar Kinderhulpverhaal.

Vandaag: acteur, cabaretier en muzikant Kasper van Kooten, “kersvers” ambassadeur van Kinderhulp. Als vader van een dochter van zes is Kasper geraakt door het grote aantal kinderen dat in armoede opgroeit: “Je staat er niet wekelijks bij stil dat het er zóveel zijn. Het grijpt me aan, omdat kinderen er helemaal niks aan kunnen doen. Een steuntje in de rug is ongelooflijk belangrijk.”

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.

Leestip

Kasper helpt ons kinderarmoede op de kaart te zetten, onder andere via de columns die hij hierover schrijft in landelijke pers. Lees hieronder zijn columns die zijn verschenen in de Libelle:

Onze ambassadeurs

Kinderhulp is ontzettend blij met de enthousiaste, betrokken en belangeloze inzet van haar ambassadeurs. Naast Kasper van Kooten zetten ook Jasmine Sendar, Rudolph van Veen en Marjolijn Touw hun talenten en bekendheid in om aandacht en steun te vragen voor kinderarmoede en Kinderhulp. Lees verder…

Kijktip