Zondagmiddag 21 mei 2023 vindt in de binnenstad van Deventer de tweede editie van de ‘Kinderhulp Held&run’ plaats. Tijdens deze heldhaftigste sponsorloop van Nederland gaan kinderen en volwassenen – verkleed als superhelden – de strijd aan met obstakels en schurken, om geld in te zamelen voor hulp aan kinderen die in Nederland in armoede opgroeien.

Heldenrun website

Vorig jaar hebben we een succesvolle eerste editie gehad met superveel enthousiaste superhelden! Tijdens deze avontuurlijke tocht gaan kinderen samen met hun volwassen sidekick (vader, moeder, buurman, tante, oppas etc.) de strijd aan met uitdagende hindernissen en schurken. De Heldenrun is geschikt voor iedereen, ook als je wat minder sportief bent, ben je samen met jouw kleine superheld verzekerd van een fantastische dag. De helden schrijven zich als duo in en laten zich sponsoren door vrienden en familie om zo geld in te zamelen voor hulp aan kinderen in armoede.

Prijzen & activiteiten

Naast het heldhaftige parcours is er nog meer te doen in de binnenstad. Denk aan het maken van glittertattoos, op de foto in de ‘superhelden photobooth’ of dansen op de deuntjes van onze DJ. Broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes van kinderen die meelopen zijn dus ook van harte welkom. Het belooft weer een heus superheldenfeestje te worden, met als kers op de taart de prijsuitreiking voor de Beste Outfit, Best Verklede Duo en de Grootste Geldheld! 

Alle helden verzamelen!

Kinderhulp roept alle grote én kleine superhelden uit Deventer en omstreken op! Schrijf je in als superheldenduo, laat je sponsoren en loop 21 mei in je superheldenpak mee door de binnenstad van Deventer. Want samen zijn we supersterk tegen kinderarmoede!

Lees hier meer informatie en meld je aan!

Kinderarmoede

De opbrengst van de Heldenrun gaat naar Nationaal Fonds Kinderhulp. Kinderhulp is er voor alle kinderen en jongeren in Nederland tussen de 0 en 21 jaar die in armoede opgroeien. We helpen ze, onvoorwaardelijk. Met ook een eigen fiets, nieuwe schoenen, zwemlessen of toch eens een dagje uit in de vakantie. Zodat ook zij erbij horen en gelijke kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Leestips