fbpx

Ruim 130.000 kinderen geholpen in 2023

Regelmatig ontvangen we bedankjes van kinderen die we hebben geholpen met iets groots of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. In 2023 hielpen we maar liefst 130.450 keer een kind dat in armoede opgroeit door heel Nederland, dankzij onze geweldige donateurs, sponsoren en partners.

Lees verder

Campagne Armoedestress

Als geldzorgen je dagelijkse realiteit zijn, brengt elke dag onmogelijke keuzes met zich mee. En dat geeft veel stress, zowel voor ouder als kind. Daarom vraagt Kinderhulp in de maand april extra aandacht voor de situatie én toekomst van ruim 300.000 kinderen in ons land. Dit doen we met onze campagne Armoedestress.

Lees verder

Kinderhulp jaaroverzicht 2023

Ook dit jaar is Kinderhulp er voor álle kinderen in ons land die opgroeien in armoede. En we verwachten net als afgelopen jaar weer hard nodig te zijn. We nemen je mee van maand tot maand door ons jaar via een aantal highlights.

Lees verder

Kinderhulp jaaroverzicht 2022

Het jaar 2022 stond weer bol van bijzondere momenten voor Kinderhulp. Naast het dagelijks toekennen van vele aanvragen, zochten we steeds manieren om aandacht te creëren voor kinderarmoede. We nemen je mee van maand tot maand!

Lees verder