Regelmatig ontvangen we bedankjes van kinderen die we hebben geholpen met iets groots of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. Want Kinderhulp is er voor álle kinderen en jongeren in Nederland tot 21 jaar die opgroeien in armoede. In 2023 hielpen we maar liefst 130.450 keer een kind dat in armoede opgroeit door heel Nederland, dankzij onze geweldige donateurs, sponsoren en partners.

Wil je weten waarmee kinderen en jongeren zijn geholpen in het afgelopen jaar? En waar in het land onze hulp terechtkwam? Dit en meer vind je in ons overzicht van 2023.

‘Kleine dingen hebben al veel impact’

Kinderhulp helpt door simpele dingen tóch mogelijk te maken, daar waar andere instanties niet mee kunnen helpen. “Het zijn kleine dingen die al veel impact hebben. Bijvoorbeeld een fiets voor een van de kinderen. Dat kan ouders ruimte geven in hun portemonnee en rust in hun hoofd”, aldus Wilco van Dijk, hoogleraar Economische Psychologie, over armoedestress.

Betere kansen dankzij jullie steun

Met jullie steun hebben we in 2023 duizenden kinderen geholpen die opgroeien in armoede. Zodat deze kinderen er gewoon bij kunnen horen en dezelfde kansen krijgen voor de toekomst. Net als ieder ander kind.

Meer nieuws

Ruim 130.000 kinderen geholpen in 2023

Regelmatig ontvangen we bedankjes van kinderen die we hebben geholpen met iets groots of iets kleins. Iets dat ze de kracht geeft om mee te doen. In 2023 hielpen we maar liefst 130.450 keer een kind dat in armoede opgroeit door heel Nederland, dankzij onze geweldige donateurs, sponsoren en partners.

Lees verder