“Bedankt voor mijn nieuwe winterjas, de laptop en tóch dat cadeautje van Sinterklaas!” Namens alle geholpen kinderen willen wij jou ontzettend bedanken voor je steun in 2022.

Of je ons hebt geholpen als donateur of collectant, als Kinderzwerfboek StationsChef of aanvrager, of simpelweg als lezer van onze berichten… we zijn je dankbaar voor je betrokkenheid bij kinderarmoede en ons werk!

Hartverwarmende video

Het lijkt erop dat je onze marketing-cookies niet hebt geaccepteerd. Doe dit alsnogstatistics, marketing om deze video te kunnen bekijken.

Gelukkig nieuwjaar!

Dat we ook in 2022 weer tienduizenden kinderen hielpen, is heel bijzonder. Dit hadden we niet gekund zonder onze vrijwilligers, partners, sponsoren en donateurs. We deden het écht samen. Dat zetten wij heel graag voort in het nieuwe jaar.

Namens het Kinderhulpteam: een fijne jaarwisseling en een warm 2023!

Leestip

Campagne Armoedestress

Als geldzorgen je dagelijkse realiteit zijn, brengt elke dag onmogelijke keuzes met zich mee. En dat geeft veel stress, zowel voor ouder als kind. Daarom vraagt Kinderhulp in de maand april extra aandacht voor de situatie én toekomst van ruim 300.000 kinderen in ons land. Dit doen we met onze campagne Armoedestress.

Lees verder