Niets gevonden.

De collecte

Ieder jaar gaan er weer duizenden collectanten langs de deuren met een collectebus om geld in te zamelen voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Dit jaar is de collecteweek van maandag 15 april t/m zaterdag 20 april.

Wil jij je ook inzetten voor de kinderen die in Nederland in armoede leven? We kunnen je hulp goed gebruiken!

Vragen?

Heb je vragen over de collecteweek?
Wil je zelf collecteren of een collecte organiseren? Vul dan onderstaand formulier in of neem dan contact op met onze collecte-organisatoren.

Diane Wilde en Rinske Meerdink
Mail: collecte@kinderhulp.nl
Tel: 0570 – 611 899

Mee collecteren?

Je hebt een veld foutief ingevuld! Kijk welk veld gedeeltelijk rood is geworden!

Je email is succesvol verzonden, er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Let op: er wordt geen bevestigingsmail verstuurd!

Nationaal Fonds Kinderhulp vindt dat alle kinderen recht hebben op geluk. Helaas groeien 398.000 kinderen in ons land op in armoede.

Zij vallen buiten de boot en kunnen niet meedoen met leeftijdsgenoten. Kinderhulp helpt hen op een hele praktische en kindgerichte manier. Bijvoorbeeld door een tweedehands fiets, contributie voor de sportclub, een weekje kamperen of zwemles mogelijk te maken.

Jouw hulp is dus hard nodig! Meld je aan als collectant en loop mee tijdens onze collecteweek. Of organiseer de collecte in jouw woonplaats als plaatselijke coördinator.

 

Collecteren voor een project in jouw buurt?

Je kunt ook collecteren voor een bepaald project bij jou in de buurt of voor de maatschappelijke organisatie waarvoor je werkzaam bent. Afhankelijk van de situatie mag je dan 20% of 50% voor een eigen gekozen doel besteden. Lees hier de voorwaarden van de 20%- en 50% regeling.

Collecteweek 2019

In 2019 is de collecteweek van maandag 15 april t/m zaterdag 20 april.

Deze week is toegewezen door het CBF en is opgenomen in het collecterooster.